Chris Weidmans hårde arbejde betaler sig som han beholder UFC middleweight titel

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

LAS VEGAS Som lørdag aften blev til søndag formiddag, med denne bys berømte strimmel på ryggen og verden ved hånden, blinkede Chris Weidman smil efter smil som han stillede til billeder med fans og familie på hans UFC 168 efterparti.

To timer tidligere forsvarede Weidman succesfuldt sin mellemvægtstitel med en anden runde TKO fra Anderson Silva på UFC 168. Weidman brugte knæet til at blokere et spark fra Silva, der brød sit venstre ben på slag.

Det var en sjælden måde at se en kamp ende på, men for Baldwin rejste Weidman var det kulminationen på uddannelsesmåneder. Det gjorde hver ache og nagende smerte gå væk, lavet enhver vægt sugende tur til saunaen værd hver perle af sved.

På torsdag aften vejede Weidman 196 pund, 11 pund over middelvægtgrænsen. I mellemtiden faldt Weidman næsten otte pund.

‘Jeg forsøger at få det bedste ud, når jeg har energi natten før,’ sagde Weidman, 29. ‘Og så forlader jeg forhåbentlig den næste dag med ikke mere end fire pund at gå.’

Da han vendte tilbage til gymnastiksalen fredag ​​eftermiddag, vejede Weidman 188,6 pounds.

‘Ligegyldigt hvor let du er alle lejre, uanset hvor godt du føler dig at gå op til det punkt, det er den værste del, de sidste par pund’, sagde træningspartner og UFC light heavyweight Gian Villante. ‘Selvom det’ s bare et pund, det er bare altid helvede. ‘

Weidman havde en gummidragt under sin sweatshirt og bukser. På hovedet havde han en uldhue, en blød stirring og en rolig opførsel. Selv da han og hans hold sprængte vittigheder, var der en chance for at slå pads med Ray Longo, køre på den stationære cykel og svede i saunaen med Villante og styrken coach Jamal Hamid. Der var de få dumme pund at kaste ud, før de forsvarede en titel.

To timer senere ramte Weidman skalaen på 184 pounds ved den officielle UFC-veje ins. Rehydrering begyndte næste, ligesom nogle afslapning og tid med familien.

Lørdag formiddag begyndte med sprints i parkeringshuset på hans hotel ‘for at få den første sved af dagen’ og ‘for at åbne lungerne’, sagde Hamid. Derefter morgenmad af en mester en engelsk muffin med mandel jordnøddesmør.

’28. december er endelig her. Det er tid til at gå derude og gøre, hvad jeg har sagt jeg kan gøre,’ sagde Weidman. ‘Det har været lang tid, denne kamp. Du tænker på det hver dag, men så kommer du til gymnastiksalen og træner bare ud. Nu tænker jeg på det igen, men virkeligheden af ​​at det faktisk er her er vildt. ‘

Weidman vågnede og tænkte på hans kamp mod Silva (33 6, 16 2), manden betragtede den største MMA-fighter nogensinde. Det ville være anden gang, de kæmpede om seks måneder.

Der er en fordel at allerede have været i buret med Silva, en følelse af sin magt, hurtighed, taktik og antics at du kan se på video, men kan ikke forstå helt, før du er ansigt til ansigt med ham.

Men kendskabet til modstanderen ændrer ikke en vigtig kendsgerning: Det er kampdagen, og det er foruroligende. ‘Nerverne du føler på kampdagen er helt forskellige fra enhver anden dag, du nogensinde kan have,’ sagde Weidman. Det er en skør, skør følelse at vide, at du er ved at blive låst i et bur foran millioner af mennesker over hele verden, og dette betragtes som den største kamp hele tiden, og det er mig.

Weidman fandt sin komfort zone lørdag eftermiddag: hans kone, deres to børn og hans udvidede familie. Hans far Charlie var igen i lørdag aften og ledede gruppen i bøn på forhånd.

‘Jeg har brug for at føle de mennesker, der virkelig elsker mig, jeg skal have dem omkring,’ Weidman sagde. ‘Det får mig til at føle mig i fred.’