Chris Van Hollen sejrtal

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chris Van Hollen sejrtal

Chris Van Hollen sejrtal

WEBVTT HØJRE NU PODIUM, CHRIS VAN HOLLEN, APPARENT VINEREN. CHRIS VAN HOLLEN: Vi kommer til at være en del af det nye demokratiske hovedstyre i USA, som det kunne henvende sig til. Vi kommer til at sige GOODBYE AT MITCH MCCONNELL. Jeg vil gerne takke min familie, min fantastiske WIFE CATHERINE, som har været partner i livet. [APPLAUSE] EN PARTNER I LIV OG HVIS HVER TRIN PÅ MANEN PÅ KAMPANJET TRAIL. Mine tre fantastiske børn, Ana og det, en Nick og Alex. [APPLAUSE] OG TIL MIN SISTER OG TUNDER OG KØNSKER, AT GØRE EN PRINCIPT ALLE AF TEMSELVES. [LAUGHTER] [APPLAUSE] Jeg vil gerne takke hele vores udvidede familie. Vi havde en stor kampspil og jeg tænker alle af jer, som var en del af dette fra dag en og alle af dig der der er en del af vores udvidede familie cul. TAK SKAL DU HAVE. Jeg vil også takke alle de valgte embedsmænd, som er her. STORE LEADERS I STATEN MARYLAND, LOKALE TJENESTEMÆND, STATISTIKKER, FEDERAL OFFICIALS, MENNESKER, SOM FORSTÅR, AT DAGENS SLUT, Uanset om vi er på statsniveau eller statsniveau eller nationalt niveau, vi alle tjener det samme CONSTITUENTS og de forventer os at få arbejdet gjort for dem. [APPLAUSE] Jeg ved, at mange af vores lande har været introduceret. Jeg vil gerne sige tak til vores store advokat GENERAL BRIAN FROST. [APPLAUSE] OG JEG OGSÅ ØNSKER AT TAKKE OG BEKRÆFTE KONGRESSVÆRDEN DONNA EDWARDS FOR AT VÆRE STARKT ADVOCAT FOR DEMOKRATISKE PARTSVÆRDIER OG PRIORITETER. Jeg er glad for at ringe jeg lige modtaget fra hende. Jeg ved, at vi vil gå i fællesskab for at vinde den almindelige valg. [APPLAUSE] TONIGHT, jeg vil også SALUTE EN STOR MARYLANDER, MARYLAND EGEN SENATOR BARBARA MIKULSKI. Som jeg sagde langt før den nye ‘Star Wars’ -film kom ud, da Barbaras MIKULSKI er med dig, er styrken med dig. [APPLAUSE] OG SOM UNDERSTREGER, AT EN MARYLANDSENATOR HAR JOBBET I DE STORE BATTLER PÅ DET NATIONALE NIVEAU, MEN SOM UNDERSTREGER DER ALDRIG, AT DU ALDRIG GÆLDER FÆLLES BACKHJEM I VORES NÆRHEDER OG FÆLLESSKABER OG LEVER RESULTATER PÅ JORDEN. [APPLAUSE] OG SOM TONIGHT, vil jeg sige til alle Marylanderne, enten fra BALTIMORE CITY eller BALTIMORE COUNTY eller BALTIMORE OMRÅDET ,, Uanset om du er fra WASHINGTON SUBURBS eller den østlige kyst, vil jeg kæmpe hårdt for dig hver eneste dag i UNITED STATES SENATE. [APPLAUSE] NU, DU HAR ALT FØLGENDE FØLGENDE DENNE KRAZIGE PRÆSIDENTELLE VALGSESON. [LAUGHTER] DETTE ER EN KRAFTIG TID I AMERIKANSKE POLITIKKER. DU HAR GJORT DEN REPUBLIKKE PRÆSIDENTELLE FRONT RUNNER, DONALD TRUMP, AT PRØVE AT OPHYDE OPHOLDET AF DIVIDERENDE AMERIKANER OVER HVILKEN ANDET, AT AT PRØVE TIL PIT MENNESKER MOD HVER ANDRE BASERET PÅ RELIGION ELLER ETNICITET ELLER RACE.