Chris Murphy går gennem Southington mens han vandrer over CT

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chris Murphy går gennem Southington mens han vandrer over CT

Chris Murphy går gennem Southington mens han vandrer over CT

Hjem Om os Kontakt os Annoncer Tilmeld Abonnement Formularer Vejret

Nyheder Kandidater Bristol Forestville General News Plainville Plymouth Terryville Southington Herald

Sport Bristol Central Bristol Eastern St. Sen. Chris Murphy gik gennem Southington Tuesday som en del af den tredje dag i hans ‘Walk across Connecticut.’

Murphy gik 25 miles i dag som en del af hans femdages rejse, til fods, på tværs af staten. i Portland og stoppede kun for at få morgenmad i Middletown og frokost i Meriden. Ifølge en telefon app han bruger, Murphy sagde, at han vil tage et gennemsnit på 50.000 trin om dagen.

‘Jeg gjorde det sidste år og besluttede jeg ville gøre det igen i år,’ sagde han. ‘Det er en rigtig effektiv måde at tale med indbyggerne i Connecticut uden politisk dagsorden. Jeg er opmærksom på alle, der kalder mit kontor, men de er en lille del af befolkningen. ‘

Murphy sagde, at han har stødt på folk ‘med alle baggrunde og politiske overbevisninger’ på sin tur og vil til tider stoppe for at besøge småfirmaer på vej. Nogle af dem anmodede om at besøge, andre var improviserede stopper, og andre, som O ‘Rourke’s Diner i Middletown, var forslag.

‘Jeg stopper hele tiden med at snakke med folk, og nogle kommer og går sammen med mig,’ sagde han. ‘Jeg havde lige en samtale med en ung mand ved navn Tyler, der blev diagnosticeret med lymfom, da han var 10, og hvem er nu 18. Han sad på vejkanten og ventede på mig at gå forbi og fortalte mig at kæmpe hårdere for at holde den overkommelige pleje Handle og fortsætte med at skubbe for dækning af de eksisterende betingelser og til sidst spores mig i Meriden. Hun sagde, at hun blev diagnosticeret med lupus og fortalte mig, hvor vigtigt det var for hende, at jeg dræber den republikanske sundhedsregning. Regningen, der ville have taget det væk mislykkedes med en stemme, og det kunne til enhver tid genopstå, situationen er ret farlig. ‘

Murphy sagde, at mange mennesker også var bange for statsbudgettet, og at uddannelsesfinansiering kunne reduceres. Han sagde, at der også var nogle mennesker, der var ‘ikke tilfredse med Trump på grund af Charlottesville.’

‘Jeg har også mødt nogle mennesker, der støtter Donald Trump,’ sagde han. ‘De var alle respektfulde over for mig. Selv de dieharde republikanere er ikke glade for alle kampene. De ønsker at se, at demokraterne og republikanerne arbejder bedre sammen. ‘

Murphy sagde, at når han til sidst gennemfører sin tur, ser han frem til at ‘klappe ned på sofaen, sætte mine fødder op og bruge lidt tid med drengene.’