Chris Morris 2 for 2 routs Cape Cobras

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chris Morris 2 for 2 routs Cape Cobras

Chris Morris 2 for 2 routs Cape Cobras

Star-spiller Chris Gayle må muligvis have været nødt til at sidde på grund af et bagproblem, men hurtig bowler Chris Morris slog en verdensrekord for at opretholde Lions ‘perfekte rekord i Ram Slam T20-turneringen. Morris skød en svimlende 23 dotbolde, da han var færdig med 2 til 2 i fire overs, de mest økonomiske bowling figurer i tyve20s, og kvæl Cape Cobras ‘jagt af 142. Lions endte med at vinde med 47 løb.

Det var en bemærkelsesværdig vending for Morris, som havde tal på 0 for 37 og 0 for 50 i hans tidligere to Twenty20 kampe. ‘Jeg vidste, at jeg måtte kæmpe hårdt for at komme tilbage til det niveau, hvor jeg ved, at jeg kan spille, og heldigvis kom det ud og holdet vandt,’ sagde Morris.

‘Alviro [Petersen] kom til mig inden den sidste bold og sagde, at hvis jeg gik for en runde eller mindre, ville jeg få verdensrekordet, så det gik rundt i mit hoved.’

Cobras ‘jagten var begyndt godt, med Richard Levi ramte tre fours og en seks, men Morris afskedigede ham i en åbningstabel, der bestod af to maidens. Hvis de røvede Cobras af momentum, blev de yderligere bukket af en dobbelt strejke i ottende over af Dwaine Pretorius, som afskedede det erfarne par Dane Vilas og Justin Ontong. De kunne ikke komme sig fra at snuble til 46 til 4 og sluttede til sidst på 94 til 9.

Da Lions havde slået, slog Gayles erstatning øverst på rækkefølgen, Rassie van der Dussen, et halvt århundrede for at styre siden til 141, men ingen anden batsman gjorde det over 25 år.

Titans slumped til deres fjerde tab i fire kampe mod Knights, tabte med en otte wicket margin med 22 bolde at spare efter udstationering 135.

Mere end bowlerne, det var deres egen løb mellem wicketsne, der kostede Titans, med tre af deres batsmen løber ud to, efter at være godt indstillet. De så på kurset for at sætte Knights et udfordrende mål på 70 for intet tab i 10 og 92 for 1 ud af 13, men det var da åbner Henry Davids innings topscorer blev fundet skudt af hans crease for 45 off 42. Åbnere til side, ingen af ​​batsmen kunne helt komme i gang, og Titans scorede ikke en enkelt grænse i deres sidste fire overs. Udvalgt af ridders bowlers var pacer Quinton Friend, der indrømmede kun 15 løb i hans fire og hævdede den anden åbningsbatman, Theunis de Bruyn, for 38.

Chase blev bygget omkring Reeza Hendricks, som smed 76 ikke ud af 48 med otte fours og en seks. Resten af ​​ridderne ‘øverste orden battede sig om ham, og det var nok at se dem lette hjem.

Krigere reddet sig fra samme skæbne som Titans, af fire nederlag i træk ved at slå delfiner med syv wickets i en endelig boldfinish.

Chasing 143, Warriors syntes at være cruising til sejr på 124 for 1 efter JJ Smuts og Colin Ingram trak sekser fra seamer Craig Alexander for at gøre det 19 behov for 18 bolde. Men Warriors tabte tre wickets i fire bolde i slutningen den 17. og begyndte den 18., hvilket gav delfiner en åbning. Derefter indrømmede delfiner ikke en grænse, men riddere styrede singlerne og to. Det kom til sidst ned til to, der var nødvendige for den endelige levering, og Ingram, så godt forbi det halvtreds runde, skåret sømmer Robbie Frylinck til dybt ekstra dækning for at forsegle sejren.

En holdindsats fra Warriors ‘bowlers havde tidligere holdt Dolphins til 142 for 6 fem Dolphins batsmen fik til 19 og over, men ingen kunne gå forbi Cameron Delport s 34.