Chris Heidi Powell Del deres livsfilosofier

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chris Heidi Powell Del deres livsfilosofier

Chris Heidi Powell Del deres livsfilosofier

alene. Fra en enkel diætbog til komplekse maveoperationer har amerikanerne vist et indlysende ønske om at enten komme i form eller efterligne tendenserne hos deres yndlingsberettelser. Desværre er disse forbrugsvaner ikke blevet oversat til positive resultater. Fedts fedtholden fortsætter med at stige, såvel som antallet af vægtrelaterede sundhedsspørgsmål som hjertesygdomme og diabetes.

Så hvad vil det for os som nation være at fremme en sundere livsstil, der giver succesfulde resultater? Måske bør vi ikke se længere end det inspirerende ABC-serien Extreme Weight Loss, som indeholder to af landets mest respekterede fitness-træner, Chris og Heidi Powell.

Vi talte til det dynamiske duo om deres liv, baggrunde og hvad det kræver for deres shows bidragsydere (eller som de gerne kærligt kalder dem: ‘peeps’) for at tabe nogle alvorlige pund og forpligte sig til en drastisk anderledes tankegang. Råd er forfriskende ukompliceret, men alligevel kraftig og intelligent i sin hensigt.

Tjek det fulde interview nedenfor, samt en eksklusiv sneak peek fra i aftenens episode på 9 / 8c. (Hvis du er en fan af gymnastik, er du klar til en godbid!)

Zimbio: Hvad er den første ting, som nogen kan gøre for at motivere vægttabsprocessen?

Chris: Deklarere dine mål. Ved simpelthen at sætte det kloge, specifikke, målelige, opnåelige, relevante og tidsfølsomme mål, er det uden tvivl et trin. Skriv det ned og erklære det for en ven, familiemedlem eller elsket en.

Heidi: Ansvarlighed er enorm i en vægttab proces. Hvis du siger og gør disse løfter til dig selv, er du meget mere tilbøjelig til ikke at følge, end hvis du erklærer det for en anden, der kan holde dig ansvarlig.

Chris: Der er en frygt faktor involveret, når du siger det til en anden. Derfor er det også vigtigt, at det, vi erklærer, er opnåeligt. Vi krymper alles mål og løfter os til noget, der er så realistisk og så opnåeligt, at de uden tvivl kan vide, at de kan nå det.

Heidi: For alle, der laver et mål, der virker rigtig stort, ved, at alt er opnåeligt og gennemførligt, men hver rejse begynder med et enkelt trin. Det tager tålmodighed, hårdt arbejde og beslutsomhed. Det kræver lidenskab.

Z: Gælder de samme regler for en person, der måske bare vil tabe 25 pund i stedet for 150 pund?

Det hemmelige sprog for transformation har intet at gøre med kost og motion. Det har alt at gøre med integritet og holde løfter til dig selv.

H: Absolut. Hvis du sætter et mål, og du ved, at det tager små skridt og løfter på vejen for at opfylde, bygger du din integritet, du bygger din selvtillid, og du ved, at uanset hvad du siger eller tror, ​​det kan ske. Det er virkelig nøglen til succes.

C: Det er den måde, hvorpå alle mennesker er programmeret. Vi gennemfører simpelthen den samme teknik og taler det samme sprog. Det betyder ikke noget, hvad målene er.

Z: Kan du målrette bestemte områder af din krop?

C: Spot reduktion, som taber kropsfedt på et bestemt sted, er en total myte. Det er umuligt. Du kan ikke gøre det. Kropsfedt er et tæppe af energi, der dækker kroppen, og det er vundet og tabt globalt.

Z: Hvad med de, der er faldet fra vognen? Er det sket med dine ‘peeps?’

H: Alle af dem [falder af vognen] på et eller andet tidspunkt, fordi vi alle er mennesker.

C: Heldigvis har mange af dem værktøjer og viden til at vælge sig selv. Heidi og jeg er ingen undtagelse herfor. Vi kæmper også i hverdagen. Vi falder igen og igen, men vi kender teknikkerne til at komme op på vores fødder, og det er det, vi lærer vores folk. Det hemmelige sprog for transformation har intet at gøre med kost og motion. Det har alt at gøre med integritet og holde løfter til dig selv.

H: Næsten enhver kost og motion plan kan fungere, men nøglen er, hvordan holder vi vægttabet i stedet for bare at tabe vægten og få det tilbage.

C: Vi dækker kost og motion på dag et og det er det. Det tager cirka en time, og det tager 365 dage at sikre, at disse personer fortsætter med at gøre løfter til sig selv.

Z: Er der en bestemt mad, der skal være en hæfteklammer i alles kost?

H: Det er ikke. Naturen har velsignet os med så mange hele frugter og grøntsager og hele fødevarer og korn og nødder og frø og alt, hvad vi behøver for at leve en glad og sund livsstil. Der er nogle makronæringsstoffer, der er et must. For eksempel gør vi fem måltider om dagen, og hvert enkelt måltid skal bestå af et protein. Og så afhænger de af en persons kost, enten på et kulhydrat eller et sundt fedt, eller nogle gange begge. Indlæs som mange grøntsager som du kan. I år er dit år at prøve hver eneste grøntsag, som du muligvis kan finde. Find nogle, du elsker, og få dem til at hæfte til din kost. Grøntsager og frugter har så mange vitaminer og næringsstoffer, som dine kroppe har brug for. Spise en lang række af disse fødevarer er som at tage et multivitamin.

Z: Hvornår dedikerede du dine liv til fitness?

H: Jeg var en gymnast vokser op, så jeg elskede altid fysisk aktivitet og sundhed. Jeg voksede op med en familie, der var helt i bodybuilding. Jeg trænede lige ud af gymnasiet, men jeg havde en pause, hvor jeg var i fast ejendom i omkring syv år. I løbet af den tid ledte jeg startlejre og løbende grupper i hele kvarteret og kørte halv maraton, fordi jeg elskede det så meget, men jeg valgte ikke at dedikere mit liv til det, før jeg mødte Chris, og jeg så, hvor dedikeret han var og hvordan lidenskabelig, han var. Jeg indså, at det ikke var virkelig hvad du gør for at tjene penge i livet, det handler om at gøre det, du elsker, og så falder alt på plads. Det var virkelig at møde Chris og se den effekt han havde på mange andre folk ‘, der ledede mig i den retning.

Jeg har lyst til, at folk ikke kan vokse, medmindre de ser virkeligheden af ​​deres situation.

C: For mig var jeg altid det mindste barn i skolen. Jeg havde nogle løber ind med mobber og følte mig ganske magtesløse. Da jeg var 14, opdagede mine forældre min ånd var lidt brudt, så jeg kom en dag hjem fra skolen og havde lagt vægt i midten af ​​stuen. Efter et stykke tid fandt jeg mig selv at lave en bænkpress, og derefter lave nogle bicep krøller og nogle lat pull downs. Efter en måned eller to bemærkede jeg en så stor ændring i min krop. Jeg var hooked. Jeg endte med at gå til ASU og fik min uddannelse i motion science. Min passion på det tidspunkt var præstation, sport og tog kroppen til næste niveau. I 2003 landede jeg en koncert som en god morgen Arizona fitness pro. Jeg fik alle disse e-mails fra personer, der var 400 600 pund, og jeg indså, at der var denne hele subkultur af super overvægtige personer, der stoler på at være usynlige. En gentleman var omkring 635 pund, da han skrev mig. Lægen gav ham et par år tilbage til at leve. Jeg endte med at gå derude og møde med denne fyr, og jeg blev bare blæst væk. Jeg fortalte ham, ‘Jeg ved ikke, hvor det skal gå, men jeg skal komme op om et par dage og tage det derfra.’ Så jeg endte med at dukke op hver anden dag i et par år, og han endte med at miste 400 pund. Det var vendepunktet, hvor jeg var sådan her, hvad jeg mente at gøre. Det er det, jeg vil gøre.

Z: Det er klart på showet, at du begge har forskellige træningsstilarter. Chris du trækker på hjertestrengen, men Heidi du er lidt af en hård røv. Kan du forklare dine tilgange?

H: Chris og jeg har det samme mål. Vi bryr os så meget om disse mennesker, men den måde, vi viser, vi bryr os om og elsker dem er meget anderledes. Jeg føler, at folk ikke kan vokse, medmindre de ser virkeligheden af ​​deres situation. Det var tilfældet for mig at vokse op. Jeg er åben for den slags hårde kærlighed, og jeg føler, at tæt på 100 procent af de mennesker, vi arbejder med ved hvor mit hjerte er og at jeg bryr mig så dybt om dem. Jeg har lyst til at jeg elsker dem mere end nogen anden, til det punkt, hvor jeg ikke vil se dem lave de samme fejl igen og igen. Det er svært at ringe folk ud. Det er virkelig svært at sætte dig i en position, hvor de måske ser mig som, for mangel på et bedre ord, en ‘tæve’. Men fra dag én, hvis de tror, ​​at nogen [på showet] vil stoppe, sender de dem altid til mig. Altid. Fordi selv efter at alle andre har givet op eller føler sig som om de vil give op, nægter jeg at se det ske. Jeg har lyst til at reparere eller redde alle ved bare at få dem til at se virkeligheden. Men jeg er fastere. to børn før Chris og jeg mødte, og jeg har altid været en fast forælder. Disciplin hårdt, men elsker endnu hårdere.

C: Jeg kunne ikke gøre det alene. Jeg ved ikke, om Heidi kunne. Vi supplerer hinanden så godt. Der er masser, hvor jeg er svag i og Heidi fylder disse huller så utroligt godt. Jeg kan være den troende og give dem det håb, og Heidi kan lære dem de værdifulde lektier, som de virkelig skal blive stærkere.