CHRIS FUGATE ER BACKING DOWN

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

CHRIS FUGATE ER BACKING DOWN

CHRIS FUGATE ER BACKING DOWN

Så han kører denne kampagne de sidste par uger mod AEP for folket. Men efter værkstedet opfordrede han alle til at deltage, han går SILENT. hvad har de fortalt ham? Hvordan skulle de spinde det til ham for at få ham til at forstå, hvorfor de røver os? Vi ved, hvordan man læser vores regninger, men vi forstår ikke, hvorfor vi ikke har mulighed for at få en anden strømforsyningsressource, og hvorfor skal vi hjælpe dem. Det er meget frustrerende og ramt s økonomi så hårdt. Men AEP execs dækker sig selv. FUQ DIG!

Brug for hjælp skrev:

Så han kører denne kampagne de sidste par uger mod AEP for folket. Men efter værkstedet opfordrede han alle til at deltage, han går SILENT. hvad har de fortalt ham? Hvordan skulle de spinde det til ham for at få ham til at forstå, hvorfor de røver os? Vi ved, hvordan man læser vores regninger, men vi forstår ikke, hvorfor vi ikke har mulighed for at få en anden strømforsyningsressource, og hvorfor skal vi hjælpe dem. Det er meget frustrerende og ramt s økonomi så hårdt. Men AEP execs dækker sig selv. FUQ DIG!

Chris er skrald! Du stemte for hans dumbass, jeg ved jeg. Han spillede ikke dig som en kirkemand

Hvor mange stemmer var det, at Chris vandt valget? hehehe

Folket ønskede forandring, og de lod deres stemme blive hørt ved deres afstemning (S). hehehe

Årsagen til, at strømregningerne er så høje, er på grund af alle de år, som demokraterne har kontrolleret Frankfort. hehehe

Jus ser på alle de bestyrelsesmedlemmer, der er udnævnt til PSC af en demokratisk guvernør og de høje regninger, der fulgte. hehehe

Da PSC hævede vores regninger, hvor var de demokratiske guvernører og advokatgeneralerne? Hvorfor kæmpede de ikke på vores vegne? Hehehe

Vi folk ved, hvem der er skyld her, og det er ikke Fugate. Hehehe

Lol skrev:

Hvad forventer, at mester bevin trak sig på fuglebånd og fortalte ham, at han havde sin sjov og nu er det tid til at forlade aep alene. Det er tid til at koncentrere sig om vigtigere ting som at bryde op fagforeninger og sørge for store virksomheder, kan ikke betale dem mindre.

Dreng hvor mange gange skal nogen tegne dig et billede? Haven er du blevet fortalt, at Chris kun har en mester og det er GUD. Jeg sværger, jeg tror ikke, du er i stand til at forstå. Var du faldet på hovedet, da du var barnekage?

Ja, jeg er tilbage for et par indlæg. Ingen grund til at løbe og fortælle din mamma, at det betyder, at den gamle republikanske er tilbage, og han brækker mine koteletter. hehehe

Drengen, hvor mange tid skal nogen tegne dig et billede? Haven er du blevet fortalt, at Chris kun har en mester og det er GUD. Jeg sværger, jeg tror ikke, du er i stand til at forstå. Var du faldet på hovedet, da du var barnekage?

Ja, jeg er tilbage for et par indlæg. Ingen grund til at løbe og fortælle din mamma, at det betyder, at den gamle republikanske er tilbage, og han brækker mine koteletter. hehehe

Jeg er med dig, men du var sjov, da du sagde, at han havde en mester og det var gud rigtigt? Det skulle følge med hehehe!

Hej nu fugat vil stå op til nogen.

Så længe Matt Bevin lader ham. Hvis han lader dette dø ned, skal han stemme om næste valg. Det er hans baby nu, lad ham rocke det.

Alle smed måtte sige var, at mødet var meget informativt og takkede AEP for at dukke op. Hvis han lader dette dø ned, skal han stemme om næste valg. Det er hans baby nu, lad ham rocke det.

Alle smed måtte sige var, at mødet var meget informativt og takkede AEP for at dukke op. Hvordan forbliver den kat på kontoret?

Igen af ​​de medlemmer, der for øjeblikket tjener på psc-bestyrelsen. Hvor mange blev udpeget af brashear?

Igen af ​​de medlemmer, der for øjeblikket tjener på psc-bestyrelsen. Hvor mange blev udpeget af brashear?

En jeg tror. Men det var alle de år af PSC-bestyrelsesmedlemmer udnævnt af demokrater, der lige rullede over og spillede død, da AEP ønskede en renteforhøjelse og at tilføje et gebyr på os. Ja, vi er blevet gjort af demokraterne i Frankfort. Tænk måske det er derfor, vi har nu et republikansk ledet hus, senat og en republikansk guvernør. Også det regner ikke med alle de øvrige statskontorer, som republikanerne vandt. Hehehe du skal bare elske det, når en plan kommer sammen, især når planen blev sat sammen af ​​demokrater. Demokrater slog deres egen selv. Hvor dum er det? Jeg siger meget.