Chris Christie pokker sjov på John Kasich og fornærmer Columbus Dispatch

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chris Christie pokker sjov på John Kasich og fornærmer Columbus Dispatch

Chris Christie pokker sjov på John Kasich og fornærmer Columbus Dispatch

Chris Christie redder sin John Kasich-kritik for dagen efter debatten. Og en Buckeye-hær rammer New Hampshire. Læs mere i Ohio Politics Roundup. Men Christie bestod i at tilbyde en høflig enig i at være uenig type svar, svingende til et angreb på senge Marco Rubio i Florida, og derefter hovedsagelig indpakning Kasich i et knus ved at rose sin rekord.

Ting skiftede søndag. Hans tone forblev forholdsvis høflig. Han understregede flere gange, at han kan lide Kasich ‘Jeg beundrer, og jeg tror, ​​at han har været en meget god guvernør i Ohio’, men det tog form af et backhanded kompliment. Den kerne, at Kasich ikke har måttet kæmpe hårdt for hans succes.

‘Han kalder sig nu solskinsprinsen og lyset,’ sagde Christie. ‘Jeg har kendt Kasich i lang tid. Jeg kan fortælle dig, hans medmennesker kalder ham mange ting.’ Prinsen af ​​solskin og lys ‘er ikke en af ​​dem, okay? Det er OK. John er midt i at reformere sig selv, du ved, genopfinde sig selv. Det handler om at blive testet. John havde en republikansk lovgiver hele tiden. Jeg mener, det er som Candyland i Ohio. ‘

Video fra arrangementet kan ses Hvis Christie forbliver i løbet indtil Ohio den 15. marts, bør hans personale lære ham navnene på aviserne her. Og hvis han er på GOP billetten i efterår, vil de måske gerne afskrække ham fra at mocke dem.

‘Jeg er bare bedre, fordi jeg har været mere testet,’ sagde Christie og fortsatte med at tegne kontraster mellem ham og Kasich. ‘Jeg’ m i det hårdeste mediemarked i Amerika. Med al respekt for hvad jeg synes, det er Columbus Journal, OK? Det er ikke New York Times. Det er ikke New York Post. Det er ikke New York Daily News. Det er ikke Philadelphia Inquirer. Og gud forbyder det er ikke Newark Star Ledger, OK?

‘Hvor jeg er og forresten, har alle tre eller fire store netværk hovedkontor inden for 10 miles fra, hvor jeg opererer, så alt hvad jeg gør, får masser af opmærksomhed og kontrol’, tilføjede han. ‘Akron Suns forhør gør det ikke.’

Pro tip: Det er Columbus Dispatch og Akron Beacon Journal.

Team Kasichs svar: ‘Når du ikke kan tale om dig selv, og du ikke kan tale om din egen rekord, snakker du om andre mennesker, og det er det vi ser her’, sagde Kasichs talsmand Rob Nichols efter at have set Christie video.

Måske i dag skal vi kalde det New Hampshire Politics Roundup: Ohio-republikanerne har invaderet granitstaten til at hjælpe Kasichs kampagne. Jeg er også her og vil være her selv om tirsdag aftenens primære.

En ufuldstændig liste over Buckeyes, der har lagt sig ind på jorden: State Auditor Dave Yost; Ohio republikanske partiformand Matt Borges; Senatpræsident Keith Faber; Stat Sens. Frank LaRose, Cliff Hite og Bob Peterson; Statsrepræsentanter. Marlene Anielski, Niraj Antani, Ron Maag og Gary Scherer; Mike Hartley, Ohio State direktør for Kasich for Amerika; Mahoning County republikanske parti formand Mark Munroe; og Nicole Kostura og Tim Ross, to regionale forbindelser til guvernørens kontor.

Flere andre har været her i uger. Kevin Servick, en øverste Yost Aide, har kørt på kampagnens Nashua-udpost. Emmalee Kalmbach, som havde fungeret som Lt. Mary Taylors kommunikationsdirektør, håndterer presse i staten.

Kasich Super PAC har også en stor tilstedeværelse her: New Day for America har mere end 100 frivillige mest fra Ohio og banker på døre og foretager telefonopkald. Jeg taggede sammen lørdag formiddag, da Brianna Nagle of Columbia Station og Joe Unger fra Greenfield (i sydvest Ohio) udtænkte et Londonderry kvarter. Nagle er sophomore hos John Carroll University, Unger senior i Ohio University.

Vil lørdag aften trykke Kasich over toppen? Fra min post debat analyse: Guvernøren ‘brugte den sidste republikanske præsident debat før den primære New Hampshire primære for at styrke sin erfaring, hans medfølelse og hans rolle som raceets Happy Warrior. Og Florida Sen. Marco Rubio, som kunne være på randen for at konsolidere GOP-etablissementet omkring hans kandidatur, var på hans lydbid gladeste værste. ‘

Problemet med Kasich: Hans gubernatoriske kohorter Christie og tidligere Florida Gov. Jeb Bush leverede også stærke debattforestillinger. ‘Fordi ingen havde et breakout-øjeblik, og hver havde en god nat, kan New Hampshire ikke faktisk udvinde feltet i den grad det normalt gør’, skriver Washington Posts James Hohmann.

‘Kasich har gået lidt bedre i de seneste meningsmålinger her end Bush, og Christie er faldet i angreb på angrebsannoncer. Men hvis Kasich og Bush slutter i en omtrentlig lignende stilling, vil begge have tilladelse til at springe videre i South Carolina, hvor George W. Bush planlægger at komme til kampagne for sin bror og Kasich kunne spille godt i kystområderne. ‘

Alle politikker er lokale: ‘Kasich’, rapporterer Columbus Dispatch s Darrel Rowland, ‘var hovedinterviewet umiddelbart efter debatten af ​​New Hampshires eneste tv-station.’

Det store billede: ‘Kasich håber på en top tier finish i tirsdag s New Hampshire primære,’ skriver Cincinnati Enquirer s Chrissie Thompson.

‘På rådhusmøderne holder han mere end nogen anden kandidat, han får vælgerne mulighed for at stille spørgsmål til ham og kigge på ham tæt på. Kampagneventyrene, et stærkt netværk af græsrodsforesatte og reklamer, løber siden juli af hans politiske handlingsudvalg kunne give ham en fordel over andre kandidater tirsdag. ‘

Hvad afstemningerne viser: Tag dem med et saltkorn, givet Donald Trumps andenplads i Iowa. Men en ny Monmouth University-undersøgelse af sandsynligvis New Hampshire-vælgere viser Kasich på toppen af ​​kandidater, der kæmper for andenpladsen.

‘Denne gang er virksomhedsejerne fokuseret på medicinsk marihuana. Den foreslåede forfatningsændring adskilles fra en medicinsk marihuana push af advokatgruppen Marijuana Policy Project vil blive skrevet af marihuana virksomhedsejere og industri fagfolk, der bidrager $ 25 millioner til indsatsen.’

Brown, en demokrat, der bor i Cleveland, ‘indførte en regning torsdag, der ville kræve statslige miljø embedsmænd.’ For hurtigt at underrette offentligheden ‘om forhøjede blyniveauer i vand, rapporterer The Plain Dealer s Rachel Dissell.’ Men i Cleveland og mange andre bybyer, jo mere presserende bekymring er blybaseret maling, der findes i ældre hjem og kan forgifte børn, når de indtager malingchips eller støv. ‘