Chokehold reagerer på opkald for at fjerne dem fra Mesa Hardcore Festival Lineup

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Som et af de fremtrædende veganske, straight edge bands i den tidlige hardcore, gjorde Chokehold sig selv under sin korte varighed for at skrive stramme aggressive sange om radikale venstreårsager, herunder LGBTQ-rettigheder, reproduktive rettigheder, politibrutalitet og andre. Så da bandets etiket A389 Recordings genudstedte nogle af bandets musik på vinyl og cd i år, var fans ekstatisk, da bandet annoncerede en række seks genforeningsdatoer, herunder et stop i Phoenix den 1. august på King of the Monsters 20 års jubilæum festival på Nile Theatre i Mesa.

Den forfalskede genforening begyndte dog ikke godt. Guitaristen Jeff Beckman begyndte at introducere en sang, der hedder bandets sangsalbum, Content With Dying. Sangen selv er anti-politibrutalitet, og Beckman tog fat på moderne spørgsmål i sin introduktion. Og det er ikke kun med sorte mennesker. Det er ikke bare sorte liv, der betyder noget. Der blev i sidste år truffet tre slayings i Hamilton i hænderne på politiet på hvide mennesker, ’sagde han.

På dette tidspunkt, en transgender kvinde senere identificeret som ‘Sadie’ kaldte Beckman, råbe, ‘Cool racistisk lort, Bedstefar’ på musikken. Beckman pausede, overrasket over, at ‘det er ikke bare sorte liv betyder noget’ kunne fortolkes som racistisk. Voksende vred, i en stadig mere konfronterende tone, fortsatte forandringen som følger og kulminerede i Beckman, der slog kvinden i ansigtet.

Beckman: ‘Kaller du mig racistisk?’ Beckman: ‘Det er målrettet mod ethvert fællesskab. Jeg ved ikke, hvad fanden du siger til mig, morfucker.’ Beckman: ‘OK, hvad?’

Sadie: ‘Jeg siger OK, du’ siger noget hvidt supremacist shit.

Beckman: ‘Jeg siger noget hvidt supremacist shit? Hvad snakker du om? ‘

Sadie: ‘Fordi du’ minimerer virkningen af ​​politiets vold på sorte samfund, og det er jævla racistisk. ‘

Beckman: ‘Er der nogen der hører det her eller er det bare mig?’

[Der opstår en scuffle; dette er angiveligt, da Beckman slog Sadie.]

‘Jeg siger det her er ikke et spørgsmål om hvid eller sort. Det er et spørgsmål om fede svin. Og hvis den fyr [Sadie] kommer ind igen, dræber jeg ham.