Chloe Kim vinder X Games guld i finalen før OL

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chloe Kim vinder X Games guld i finalen før OL

Chloe Kim vinder X Games guld i finalen før OL

ASPEN, Colo. (AP) Chloe Kim fik sejren selvfølgelig. De andre kvinder på Winter X Games halfpipe tog også et godt show og afleverede en besked: De vil ikke bare give Kim guldmedaljen to og en halv uger på PyeongChang Olympics.The 17-årige olympiske favorit leveret på en presset færdig runde lørdag aften, der kommer igennem med sin patenterede tilbage til ryggen 1080’erne til kant ud Arielle Gold, som bare øjeblikke tidligere gjort det gennem en svære løb, at hun aldrig havde landet i konkurrence. ‘Jeg kan godt lide at være i en sådan situation, hvis det giver mening,’ sagde Kim. ‘Det gør mig mere sulten at lande en løb, og især at lande tilbage til ryggen 10’erne. ” Maddie Mastro stampede hendes første 1080 i konkurrence for at stige til tredjepladsen og også gøre det klart, at hvis Kim ikke er her bedst i PyeongChang, kan hun også være klar til at tage guldet også. ‘Det føltes ret vildt, ret surrealistisk , ‘Sagde Mastro.’ Det skete så hurtigt. Jeg vidste ikke hvad der skete, jeg var i luften og så på mine fødder og jeg var som: ‘Åh min Gud, jeg landede den.’ ‘Endnu en anden amerikansk Olympian, Kelly Clark, sluttede fjerde og var ikke der for den dramatiske tredje og sidste runde efter at have ramt dækket hårdt på sin anden runde og tjekket ud med en venstre knæskade. Kim vandt sin tredje X Games Aspen guldmedalje med en score på 93.33, et point bedre end Gold, den 21 årige, der , for fire år siden i Sochi, var på hendes sidste træningsløb, da hun skyttede ud, faldt hårdt og adskilt hendes skulder. Gold tog kort første gang med et løb, der indeholdt en frontside 1080, et par 900’er og en luft, der tog hende 11 fødder, 2 inches over halvpipens læbe. Det påførte et sjældent pres på Kim, som har kørt væk i konkurrencer som den eneste kvinde, der kan lande tilbage til ryggen i 1080’erne. ‘Jeg kan godt lide at gøre det,’ sagde Gold. ‘Jeg tror ikke, hun føler det nok. Vi er gode bud. Det er hvad snowboarding handler om, og skubber hinanden for at være den bedste. ‘Kim havde ført efter to runder trods ikke at lande tilbage til ryggen 1080’erne, men hun reddede det bedste til sidst. hoppe ud af røret var natten s højeste 14 fod, 1 tommer over 22 fods væg og derefter afsluttede hun frontside 10 til cab 10 combo, der havde været bedeviling hende hele aftenen. ‘Tak til Arielle for at sætte mig i den situation hvor jeg ville gøre det mere end nogensinde, ’sagde Kim. ‘Men vigtigere er jeg så glad for hende. Jeg råbte næsten tårer af glæde, da hun landede. Jeg var så stokket for hende, så jeg så på sit arbejde så hårdt, og det betalte. ‘Hvis det var et eksempel på, hvad der skulle komme til OL, så vil den endelige der, den 13. februar, være nødt til at se visning. Men mændens finale, planlagt til søndag aften, vil mangle sit største navn. Efter at have praktiseret på X Games-halvpipe hele ugen trak to-time olympiske mester Shaun White sig hjem og rejste hjem til Californien for at hvile sig på turen til Californien. Alle Whites største udfordrere Ayumu Hirano, Iouri Podladtchikov og Scotty James er indstillet til at starte søndag, mens hvide ure kommer fra hjemmet.