Chilipepper CP6000 Pump

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chilipepper CP6000 Pump

Chilipepper CP6000 Pump

S 02T Serie D-systemet er et varmtvandsleveringssystem ‘Demand’, hvilket betyder at varmt vand ikke bliver pumpet til din armatur, medmindre du ‘kræver’ det ved at trykke på en knap eller aktivere systemet på en anden måde.

Pumpen er placeret på en armatur som under badevasken eller under køkkenvasken. Typisk vil du gerne lokalisere det i slutningen af ​​et hoved varmtvandsløb, der leverer andre armaturer, så du kan bruge en pumpe til flere armaturer. Det afhænger selvfølgelig af, hvordan dit hjem var plumbed.

Når pumpen opdager en pludselig stigning i temperaturen ved det, at varmtvandet ankommer og det lukker, så varmt vand ikke kommer ind i koldt vandlinjen. Metlund pumperne slukker, når de mærker en 3 temperaturstigning. Nu har du varmt vand øjeblikkeligt på armaturet og andre steder plumbed off hovedlinjen.

Ifølge Metlund er S 02T-modellerne designet til brug i store boliger eller kommercielle bygninger, hvor afstanden fra vandvarmeren til den fjerneste armatur er over 100 fod. De er kompatible med tankløse vandvarmere.

Pumpen har et maksimalt tryk på ca. 13 PSI og en 1/8 hestekræftermotor.

S 02T modellen vejer 16 kg. Dimensioner er 16 ‘brede, 9’ dybe og 6 høje. Motoren, der anvendes til S 02T, er en Taco Model 0011-cirkulationspumpe.

Installation af S 02T kræver fuld 1/2 ‘VVS-tilslutninger, der normalt kræver fjernelse af vinkelstop under vasken til’ T ‘i rørledningen. Det skyldes, at pumpen ikke udvikler tilstrækkeligt pres til at overvinde det trykfald, der ville forekommer i de små åbninger i armaturforsyningsslangene.

De angivne priser er fra Metlunds hjemmeside.

Metlund D S 02T PF Kit sælger til omkring $ 797.50, og leveres med flanger, to kobberklemmer og to rustfri stålplader for nem installation.

CP6000 er også et efterspørgselssystem, der ligner Metlund D ‘mand-systemet. De væsentligste forskelle er en meget kraftigere motor. 1/3 hestekræfter, et meget højere maksimalt pumpetryk. 50 PSI, og en justerbar slukketemperatur. Området er 3 til 12, som giver dig mulighed for at finjustere ‘hotness’ af det leverede vand, når pumpen slukker.

Den kraftige motor med høj omdrejningstal giver nok lyd, som du kan høre, at den kører. Da du kan høre det løbe, kan du høre det lukke, og du ved derefter, hvornår det er tid til at tænde varmt vand.

Tilslutning til VVS er lavet med samme type forsyningsslanger som de fleste af nutidens hjem. Vandforsyningen til huset behøver ikke at være slukket. Du lukker bare vinklen op under vasken, tilslut slangerne , og drej ventilerne igen.

CP6000 vejer 5 pund, Dimensioner er 6 ‘brede, 8 1/4’ dybe og 3 7/8 ‘høje.

Folk, der er interesseret i ovennævnte artikel, er også interesserede i de relaterede artikler, der er anført nedenfor:

Badekarrefinering sparer tid og penge

Bathtub refinishing er et omkostningseffektivt badeværelse makeover alternativ til at erstatte et badekar, der er slidt, beskadiget, svært at rengøre eller bare en dateret farve. Denne proces indebærer reparation af chips eller revner og genoprette overfladen for at se og føles som ny. Du sparer tusindvis af dollars og undgår dage eller endda uger med rydningsklud og dyre udskiftning. Anslået omkostninger ved udskiftning af badekar forventes at være omkring $ 3500 af National Kitchen and Bath Association.

Valg mellem Chain Link og Aluminium Fægtning

Der er mange muligheder i hegn. To af de mest populære muligheder husejere vælge mellem er aluminium hegn og kæde link hegn. Lad os dog se fakta her, men en mulighed er klart mere æstetisk end den anden.

Trends in Home Improvement Og Ny Byggeri For 2016

Det er fantastisk, hvad et år gør inden for brancher som boligforbedring og nybyggeri. I et forsøg på at holde øje med ændringer skal entreprenører forblive foran spillet for fortsat at inspirere husejere og dyrke deres virksomheder. Nedenfor er en række tendenser, som entreprenører bruger til at inspirere husejereprojekter til forbedringer i hjemmet i 2016.

Fremragende, Larry. Tak fordi du tager den nye artikels katalogteknologi og gør det til det maksimale. Jeg opfordrer alle til at fortsætte med at bidrage og bidrage regelmæssigt. Jeg kan attestere, at dette websted allerede er en stærk mappe på mange områder. Kudos til Larry!

Matthew C. Det er fyldt med hyggelige små overraskelser, der gør hele processen med at skrive,

læse og udgive artikler en komplet glæde. Dette er en der kommer ud toppe og slår resten af ​​hænderne ned.

Eric Garner

Jeg gjorde en Google-søgning og kom på tværs af dit websted. Det var præcis det, jeg ledte efter og blev eleret for at finde en så bred vifte af artikler. Da jeg lancerer et gratis magasin i en lille by i Florida, ønskede jeg at være så ressourcefuld som mulig, mens jeg stadig kunne give noget indhold, der er interessant og velskrevet. Dit websted har alle variablerne i mixen. Fremragende websted, der rammer alle noter i skalaen slags tale.