chikane initiativ tid

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

chikane initiativ tid

chikane initiativ tid

Kvinder i Hollywood byder det nye år velkommen med beslutning.

Som svar på de seksuelle chikane påstande, der roste branchen i 2017, har Reese Witherspoon, Eva Longoria, Shonda Rhimes, Ashley Judd og Natalie Portman og hundreder af andre afsløret Time ’s Up, et initiativ dedikeret til at konfrontere magtmisbrug og fremme arbejdspladsen lighed.

Mandagens meddelelse blev ledsaget af et løfte om støtte til kvinder i arbejderklassen i show business, mange af dem A listers, i en fuld side annonce i The New York Times og den spanske sprogblad La Opinion.

Frederick M. Brown / Getty Images

meget svært for os at tale retfærdigt om resten af ​​noget, hvis vi har renset vores eget hus, skandal skaberen Shonda Rhimes fortæller Times. Denne gruppe af kvinder kan kæmpe for en model for andre kvinder, som ikke har så meget magt og privilegium, hvem kan det?

Startet af en gruppe af kvindelige agenter i Hollywood, har Time ’s Up omkring 300 medlemmer. Begge har kørt udbredt opmærksomhed på eksistensen af ​​dette problem i vores branche, at farmworker kvinder og utallige personer i andre industrier ikke er blevet tilbudt. ‘

Brevet anerkender den tidlige støtte fra Alianza Nacional de Campesinas (National Farmworker Women’s Alliance) efter at oversvømmelserne åbnet på nyheder om seksuel chikane og magtmisbrug i Hollywood. Blandt underholdningsindustrien anklagede magtspillerne for nylig: Harvey Weinstein, James Toback og Dustin Hoffman.

Efter mandagens meddelelse udbredte andre bevægelsesmedlemmer, herunder Amber Tamblyn, Viola Davis og Alyssa Milano, ordet om sociale medier. De blev tilsluttet af Justin Timberlake og den tidligere nationale sikkerhedsrådgiver Susan Rice.

Timberlake, som er gift med skuespillerinden Jessica Biel, tweeted: ‘Ikke mere accepterer seksuel chikane og ulighed på jobbet som normalt. Det er ikke normalt.’

Ikke mere accepterer seksuel chikane og ulighed på arbejdspladsen som normalt. Det er ikke normalt. Det er ikke normalt. ‘