Chief Dommer værter Twitter Town Hall

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chief Dommer værter Twitter Town Hall

Chief Dommer værter Twitter Town Hall

Er der et spørgsmål, du har altid ønsket at spørge Chief Judge? Du har din chance i Law Week. BC Provincial Court s dommer Thomas Crabtree vil være vært for en levende Twitter Town Hall på BC Law Day den 14. april 2016. Du er inviteret til at deltage i denne hidtil usete mulighed for at chatte med Chief Dommer på Twitter ved at bruge hashtag AskChiefJudge .

Den 14. april kl. 13.00 til 15.00 vil chefdommeren svare på spørgsmål og deltage i live Twitter-samtaler om emner relateret til adgang til domstolene, retssystemets fremtid og problemløsning domstole, herunder de første nationer. Hvorfor disse emner? Hver af dem er i nyhederne i disse dage, og hver er vigtig for offentligheden, Retten og Chief Judge.

Adgang til retfærdighed er en topprioritet for BC. Sitter i mere end 80 samfund omkring provinsen, forsøger Retten at gøre retfærdighed geografisk tilgængelig for så mange britiske colombianere som muligt. Og dommere, der besøger mindre samfund til at udføre domstole, gør ofte mere end bare at høre tilfælde, de møder med lokale grupper for at lære om lokale problemer og ressourcer og tale med skoleklasser.

Domstolens familie og civile procedurer er beregnet til at arbejde for mennesker uden advokater, og Retten forsøger konstant at gøre folks adgang til retten lettere. For eksempel på denne hjemmeside finder du ‘hvordan’ vejledninger og standard formulering for familie retskendelse. Retten arbejder på at udvikle prøvelses- og familierettens ordrer ved brug af almindeligt sprog. Og Domstolen deltog i BC Law Society’s Paralegal Pilot Project, der tillader udpegede advokater at komme til retten i visse sager.

En anden måde, som Retten bidrager til adgang til domstolene, er via sin online kommunikation. Denne hjemmeside, der blev lanceret i 2014 med klogere sprog og nye ressourcer til selvrepræsentanter, havde 1.206.910 sidevisninger i 2015 meget høj trafik til et websted for BC-retssystemer. Webstedets eNews artikler, der udsendes ugentligt i de sidste 16 måneder, informerer offentligheden om Rettens arbejde, dets retsofficeres aktiviteter, retssystemernes ressourcer og juridiske emner. Populære emner har medtaget rapporter om Rettens nordlige kredsløbsbaner og udfordringer sociale medier til stede for dommere. Nyttig engagerende! ‘

Chief Judge er medlem af Justitskontoret BC Access, British Columbia ’s svar på et nationalt opfordring til handling for at gøre familie og civilretlig ret mere tilgængelig. Adgang til Justice BC er et forum for åben kommunikation og samarbejde blandt interessenter i retsvæsenet . Dedikeret til at producere handling, ikke rapporter, er det forpligtet til at nærme sig problemer fra brugerens perspektiv. For nylig var BC den eneste provins i Canada for at modtage en A + -kvalitet fra det nationale selvrepræsenterede litigantsprojekt for at inkludere en selvrepræsentant retsmøder og andre retbrugere på dette udvalg.

Dommer Crabtree har nu i sit syvende år som chef dommer været fremtænkt. Med en vidtrækkende vision for retten har han ledet det gennem en administrativ omorganisering, der har til formål at strømline administrationen og gøre den mere effektiv og effektiv. Han har også ledet Retten gennem væsentlige ændringer i, hvordan forsøg er planlagt. Landsdomsplanlægningsprojektet, der er udformet til at gøre en mere effektiv, effektiv og retfærdig anvendelse af Rettens ressourcer, er lige indpakket. Dens tidlige resultater synes positive, med mærkbare fordele på mange steder.

Disse initiativer er blot nogle af Rettens innovationer, der har til formål at bedre imødekomme behovene hos personer, der søger rettidig løsning af deres tvister på en måde, der øger tilliden til retssystemet. Chief Judge ser frem til at fortsætte med at engagere offentligheden i dette behandle gennem brug af teknologi og det kommende Twitter Town Hall.

Problemløsning domstole, Første Nationer domstoler og relaterede retfærdighed spørgsmål

Provincial Court of BC har en række problemløsning domstole: Vancouver Drug Treatment Court, Downtown Community Court, Victoria Integrated Court og fire First Nations Courts omkring provinsen. Chief Judge Crabtree har en langvarig forpligtelse til at udvikle retfærdighedsinitiativer for at imødekomme urbefolkningernes behov. Han har arbejdet hårdt for at yde den økonomiske og anden støtte, der er nødvendig for at udvikle de tre seneste Første Nationers domstole og drøfter mulighederne for andre. Chief Judge vil fortsætte med at arbejde for at løse de udfordringer, der opstår i San Francisco’s Sannheds- og Forsoningskommission for Canadas resultater og anbefalinger. Samtidig vil Retten fortsætte med at undersøge, hvordan man kan indarbejde genoprettende principper og praksis i både straffesystem og børnebeskyttelsessager.

Spred ordet! Lad folk vide om Provincial Court Twitter Town Hall. Start nu med at sende spørgsmål til Chief Judge på Twitter ved hjælp af AskChiefJudge, og følg chatten den 14. april. Tweet dine spørgsmål, og hvis du er på et retssted den dag, lad os vide, hvad der foregår der.