Chico State team sørger for tab af søstre dræbt i et sammenbrud

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chico State team sørger for tab af søstre dræbt i et sammenbrud

Chico State team sørger for tab af søstre dræbt i et sammenbrud

North Coast NewsNorth Coast WeatherNorth Coast Sky CamsNorth Coast TeamNorth Coast ScheduleCommunity KalenderCHICO, Californien Sidste tirsdag var Brynn og Brittni Frace på vej tilbage til Chico State for forårssemesteret, da de kom ind i en fatalt bilulykke. Som rapporteret i San Luis Obispo Tribune, Brittni og Brynn Frace var stoppet for gas i nærheden af ​​Interstate 5, da 22-årige Brynn var på skæringspunktet mod øst mod Highway 198, da en halvvogn kørte 40 miles i timen vest ramte venstre side af hendes 2004 Chevy Tahoe. omgående dræbte 20 år gamle Brittni, som var i passagersædet. Brynn var på livsstøtte indtil torsdag da hun døde. Brunnn var en senior overførselsstudent med civilingeniør i Chico State. Brittni var en sophomore med speciale i øvelsesfysiologi og løb på både sporet og cross country team.Wednesdag, Coach Gary Towne sagde dette er ødelæggende for ham og for de næsten 50 mænd og kvinder, der var hendes holdkammerater. Toowne sagde Brittni var altid en positiv lys med høj energi. Hendes søster, Brynn var hendes værelsekammerat og ofte rundt på banen, så hun blev også en del af familien. Brittni blev rekrutteret af Towne fra high school nær San Luis Obispo. Towne sagde, at han så rigtigt talent, engagement og potentiale at Brittni lige begyndte at nå. Han sagde, at hun var en del af en gruppe rekrutterede sophomores, der var alle store studerende og bragte en solid arbejdsmoral til sporet. Herefter kaldte Brittni hjerte og sjæl i den gruppe. ‘I den vinkel det har været en rigtig udfordring, du ved, at jeg har haft flere af holdkammeraterne, der er kommet i det, der virkelig har haft svært ved at klare det. ‘Coach Gary Towne forklarede.’ Vi er lige begyndt med vores semester med vores sæson for sporet, så dette har virkelig været en vanskelig udfordring for vores atleter. ‘En GoFundMe-konto er oprettet for søstrene og på en dag havde den allerede lavet over $ 12.000. Pengene vil gå mod starten af ​​to programmer til deres ære for andre i nød, et atletisk stipendium og en atletisk sko donation. Brittni og Brynns mor bad om, at et særligt vers deles i deres hjemkirke. Det er 2 Timothy 4: 7, ‘Jeg har kæmpet den gode kamp, ​​jeg er færdig med løbet, jeg har holdt troen.’