Chicago og REO Speedwagon til at spille en Michigan koncert på co

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chicago og REO Speedwagon til at spille en Michigan koncert på co

Chicago og REO Speedwagon vil være på DTE Energy Music Theatre søndag den 12. august. Det sidste show på deres co headlining sommer tour. Billetter (priser TBD) går i salg fra fredag ​​den 9. februar kl.

Fans kan forvente masser af hit sange fra de to grupper. Chicago siger, at det vil udføre deres ‘Chicago II’ album i sin helhed, efterfulgt af ‘verdens længste encore’.

De store koncerter kommer til MICHIGAN i 2018

Siger Chicago ’s Robert Lamm: ‘Det er altid en fest, der deler scenen med Kevin, Neal, Bruce, Dave og Bryan! De rocker. Vi rocker. Turen klipper!’

REO Speedwagon frontman Kevin Cronin: ‘Vi elsker Chicago guys. Vi alle deler den midwestske rock’ n roll ethic. Vi arbejder hårdt, rock hardt tage sig af forretning. Så, c’mon out og fest med Chicago og REO denne sommer. ‘

Chicago er det første amerikanske rock band til at oversætte Top 40 albums i seks på hinanden følgende årtier. Bandet blev indført i Rock and Roll Hall of Fame i 2016. Chicagos livstidsresultater omfatter to Grammy Awards, flere amerikanske musikpriser, en stjerne på Hollywood Walk of Fame, rekordsalg på toppen af ​​de 100 millioner, 21 top 10 singler , 5 på hinanden følgende nummer et album, 11 nummer én singler og 5 guld singler. 25 af deres 36 album er certificeret platin.

I 1980 brugte deres album ‘Hi Infidelity’ 15 uger i nr. 1 slot og har siden tjent RIAAs eftertragtede 10X Diamond Award for at overgå salg af 10 millioner enheder i USA. REO Speedwagon har nu solgt 40 millioner albums verden over.