Chicago Delta flyve hit

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chicago Delta flyve hit

Chicago Delta flyve hit

Begge spil har været spændende. I sidste weekend vandt Wolves på en (tilsyneladende ulovlig, ifølge NBA nørdene) Andrew Wiggins buzzer beater. Fredag ​​aften, Minnesota overlevede 119 116, da Carmelo Anthony savnede et spil ville binde tre pointer med sekunder tilbage på uret.

På det tidspunkt, han landede i Chicago, havde OKCs næste destination, Carmelo nok glemt alt om det savnede skud. Fordi hvem bekymrer sig om et basketballkamp, ​​når du lige har overlevet et fly, der forlod flyet, som ligner en fyr, der lige har mistet en hockey kæmpe?

Anthony var en af ​​flere Oklahoma City spillere til at offentliggøre billeder af holdets charterfly efter at have ankommet til Chicago, hvor de bemærkede, at flyet havde ramt noget midterste fly, der sprang i næsen, men tilsyneladende ændrede ikke signifikant sin flyvning.

I hans Instagram har Carmelo korrekt skrevet ud af alle caps-versionen af ​​det sted, hvor Gud lever, mens holdkammerat Steven Adams troede at kalde sine nære venner NASA, Bill Nye og Neil de Grasse Tyson for at spørge om de fik et godt kig på, hvad det var flyet ramt midt i luften.

En talsmand fra Delta Air Lines fortæller ESPN, at flyet ’sandsynligvis stødte på en fugl’ en dejlig lille eufemisme, der sandsynligvis ikke giver familien fuglen nogen komfort i morges, mens en holdtjenestemand siger, at flyvet var bare ‘lidt uslebne’, men ikke dårligt.

Oh yeah? Hvordan tror du det var for fuglen?

Fredagens vinde forbedrede Minnesota ’s rekord til 3 3 på sæsonen, og fuglens tab tabte deres rekord til 0 2.516.000.001 mod store menneskeskabte genstande.