Chiachiere ubestemt i District 13

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chiachiere ubestemt i District 13

Evans løber ubestridt for hendes tredje treårsperiode. Hun sagde, at hun er meget bekendt med, hvilke skatteydere har råd til. mener, at vores bestyrelse gør en meget samordnet indsats, sagde hun, sørg for, at der ikke er en urimelig byrde for befolkningen i Valley Stream 13. bemærkede, hvordan distriktsembedsmænd planlægger fremad for store billetgenstande og spredt omkostningerne ud over flere år, sådan som Howell Road parkeringsplads repaving projekt. Hun sagde også, at regelmæssig vedligeholdelse på bygningerne forhindrer majors udgifter til reparationer ned ad vejen og sikrer, at alt går galt med det samme.

Arbejder på Adelphi University i eleverne Financial Services Department, siger Evans, at hun bringer et unikt perspektiv til bestyrelsen. Hendes job giver hendes indsigt i, hvordan gymnasier og universiteter opfatter elever fra bestemte skoleområder. som ideen om, at studerende, der er uddannet fra gymnasiet i Valley Stream, har gode akademiske ry, sagde hun. vil se det fortsætte. beskriver hende som en forsigtig tænker, der ikke kan lide at lave snapbeslutninger. Samlet sagde hun District 13 bestyrelsen er fuld af mennesker, der er tankevækkende, bevidste og bringer et væld af erfaringer til bordet.

Med de økonomiske pres, som distriktet står overfor, sagde Evans, at hun ikke vil se nogen programmer skåret. Men hvis der er et program, ville hun kæmpe hårdt for at beskytte, det er musik. egne børn var musikere i programmet, sagde hun.

Bestyrelsen skal finde kreative måder at håndtere nedskæringerne på uddannelse fra staten og den føderale regering. Evans siger, at hun ønsker at være en del af beslutningsprocessen og kan være nogen til at øje med ting. at oprette et budget hvert år, er bestyrelsens vigtigste rolle at vælge en superintendent, noget der blev gjort i år i distrikt 13 for første gang i otte år. Evans sagde, at hun fandt superintendent-søgeprocessen at være meget interessant, og vil gøre, hvad hun kan for at hjælpe den nye skolesjef, få tilpasning til jobbet.

Med næsten to årtier på District 13 Board of Education sagde Dr. Frank Chiachiere, at de bedste kvaliteter, han bringer, er et stærkt kendskab til distriktets historie og kultur.

Chiachiere, der for tiden tjener som bestyrelsesformand, løber ubestridt for endnu en treårsperiode. Han sagde, at han gerne vil hjælpe distriktet med at løse de økonomiske udfordringer, det står overfor i de kommende år. Chiachiere siger, at han forstår det pres, som skattepligtige står over for, og lever af pension og social sikring. få det, sagde han.

Chiachiere sagde, at alle skoleområder skal lære at gøre mere med mindre. Men selv med mindre penge sagde Chiachere, at Uddannelsesrådet skal kunne levere en kvalitetsundervisning for Valley Streams børn. Det skal bare gøres uden at hæve skatter til det punkt, hvor folk ikke længere har råd til at blive i deres hjem.

Vi kan fortsætte med at levere et højkvalitetsprogram til en pris, som vores samfund har råd til, sagde han, udført meget. han vil gerne snakke om lavere klassestørrelser og andre innovationer til at bringe til distriktet, Chiachiere sagde, at de nuværende økonomiske tider tillader det. Han sagde, at distriktet skulle se på måder at spare penge på, hvor det kan, såsom papirløse bestyrelsesmøder.

Distriktet skal give lærerne en passende uddannelse, så de kan være på forkant med udviklingen i uddannelsen. Og Chiachiere sagde, at distriktet skal fortsætte med at levere ajourført teknologi, så børn vil være konkurrencedygtige med deres jævnaldrende i andre distrikter, stater og nationer.

Chiachiere sagde, at han er stolt af distriktets testresultater og noterede sig, at District 13 blandt de højest mulige skolesystemer i Southwest Nassau. Han sagde også, at bestyrelsen har forpligtet sig til at holde bygningerne og grunde i god form.

Læseprogrammet i District 13 er top notch, sagde han og bemærkede at læsning er nøglen til succes for alle studerende. succesfulde amerikaner er vellykket uden at kunne læse, sagde han.

Chiachiere sagde, at han er stolt af de resultater, distriktet har gjort i de sidste par år. meget taknemmelig og hædret, sagde han, tjene Valley Stream 13-samfundet som frivillig. valgt: 1993