Cheteshwar Pujara 7. indian for at fejre 50. test med hundrede

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Cheteshwar Pujara 7. indian for at fejre 50. test med hundrede

Cheteshwar Pujara 7. indian for at fejre 50. test med hundrede

Cheteshwar Pujara blev den syvende indiske batsman til at score et hundrede i sin 50. Test, da Indien tog fast kontrol over Cheteshwar Pujara blev den syvende indiske batsman til at score et hundrede i sin 50. Test, da Indien tog fast kontrol over den anden kamp mod Sri Lanka i Colombo på torsdag. For ham, Polly Umrigar (147 mod England i Kanpur, 1961), Sunil Gavaskar (221 vs England ved Ovalen 1979), Gundappa Viswanath (124 mod Vestindien i Chennai, 1979), Kapil Dev (100 mod vest Indies i Port of Spain, 1983), VVS Laxman (178 mod Australien i Sydney, 2004) og Virat Kohli (167 mod England i Vizag, 2016) havde alle lavet hundreder i deres vartegn 50. Tests.Pujara har været i fremragende form over sidste år i Testcricket, men hans virkelige omdannelse startede for to år siden i Sri Lanka, hvor han lavede et stærkt comeback og slog en ubesejret 145 i den endelige test, da Indien beseglet serien 2 1. Holdet har været dominerende og serier vinder over New Sjælland, England og Australien var h oplyst af et par Pujara-klassikere. Dette var også Pujaras andet hundrede af serierne, han havde scoret en sublim 153 i Galle, hvor Indien vandt åbningen Test med en kæmpestor 304 run .Pujara har måttet kæmpe hårdt for at holde sit sted i en side, der er studded med aggressive batsmen, der tror på at scorer hurtigt for at oprette test for deres bowlere. Saurashtra lad er en ortodoks batsman, der tror på at tage sin tid til at slå sig ned og male oppositionen. Men hans tilstedeværelse på nr. 3 har været uvurderlig for Kohli’s nummer én Test side. Med åbningskombinationen stadig langt fra afgjort tak For hyppige skader til Lokesh Rahul har Pujara været i stand til at holde sig selv på den afgørende No.3 position, scoring løber under vanskelige forhold og mod enhver form for angreb. I Indiens forlængede hjem Testsæson, der sluttede i marts, spillede Pujara de længste innings af en indianer og blev den højeste scorer i en sæson. Desuden blev han også den tredje hurtigste indianer til at nå 4000 løbemærket i test efter Virender Sehwag og Sunil Gavaskar.