Chesterfield teenager har beslaglæggelse i video

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chesterfield teenager har beslaglæggelse i video

Chesterfield teenager har beslaglæggelse i video

KOLONIELLE HØJDER, Va. Politi ‘aktivt undersøger’ et lørdagsaftale, der blev optaget og sendt online. Video af kampen, uploadet til hjemmesiden WorldStarHipHop, hvor den er blevet set næsten 1 million gange, viste, hvad der syntes at være en gruppe gymnasier i alderen teenagere omgiver en bil på en parkeringsplads nær Cook Out-restauranten langs den 600 blok Boulevard i koloniale højder.

I videoen åbnede folkene udenfor bilen bilens dør og kolliderede passageren ud. Køreturen passagerer og en af ​​high school-teenagerne kæmper. I løbet af kampen bliver passagererne slået ned på jorden og har hvad der synes at være et anfald. Medlemmer af gruppen, der omringede bilen skriger på den faldne passager for at ’stå op’ og fortalte tilskuere, var han ‘bare sovende’.

Passageren, som blev identificeret af sin far som en high school i high school i Chesterfield, blev banket bevidstløs og vågnede i ambulancen på drevet til hospitalet, som hans far sagde. Faderen sagde, at hans søn blev holdt på hospitalet natten over til evaluering og udgivet den følgende dag. Han tilføjede, at teenageren ville vende tilbage til hospitalet i denne uge for en opfølgningsaftale. Lørdag blev vidne til flere personer, der ringede 911 efter at have set, hvad der skete.

‘Jeg tror, ​​at nogen herinde har et anfald,’ sagde en 911 opkalder, efter at hun var vidne til kampen. ‘Han ligger der og jeg ved ikke om han trækker vejret.’

‘Der var en dårlig kamp her nede, jeg er. Vi har en såret herre på jorden. Vi skal bruge en ambulance og politiet, sagde en anden 911 opkaldsmand.

Passagerens far indikerede, at han troede på et socialmediepost om en pige, der blev bedt om angrebet. Samtale mellem passager og gruppe af mennesker uden for bilen synes også at være om en pige.

Mens politiet i Colonial Heights ikke er kommet ud for at løse situationen, har folk rundt omkring i landet som video spredt online.

‘Jeg vil personligt bekæmpe den fyr, der mener, at han er hård efter at jeg slog hans a, jeg vil kæmpe for chaufføren, og den ene kigger kameraet,’ underskriver han på Facebook til sine næsten 700.000 fans.