Chesterfield teen overlever mobning erfaring

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chesterfield teen overlever mobning erfaring

Chesterfield teen overlever mobning erfaring

CHESTERFIELD, VA (WWBT) Med Richmond og Henricos skoler, der har nogle af de højest rapporterede tilfælde af mobning i staten, er chancerne for, at det skete med dit eget barn eller en person, du kender. En Chesterfield-studerende delte sin historie. Jane (ikke hendes rigtige navn) er nu 14, men for et år siden var hun den nye pige i skolen, og hendes klassekammerater skrev ordet ‘hore’ i kridt udenfor hendes hjem. De lagde kondomer på hendes hoveddør, kastede æg på hende hus og slashed hendes familiedæk. ‘Det var et meget hårdt år for mig sidste år,’ sagde hun. ‘Du må lade ud som om du børster det, når du i slutningen af ​​dagen, når du går hjem, er den sværeste fordi den påvirker, hvordan du er omkring din familie, ’sagde hun. ‘Du er lige nede hele tiden. Det var det, jeg var i sidste år.’ Jane mor siger, at mobning var ubarmhjertig. ‘Vi brød lejemål. Vi flyttede for at forsøge at komme væk fra det og ingenting, ingenting fungerede’, sagde hun. Og så en dag blev hendes datter dårligt såret. ‘Hun blev slået ud, hvor hendes hoved var faktisk knækket til bagsiden af ​​hovedet bare for at se på nogen den forkerte måde,’ sagde Jane mor. Jane slog hendes hoved på beton og fik hjernerystelse . ‘Der var kameraer ud, og alt som det var planlagt,’ sagde hun. ‘Hun greb mig ved mit hår og [slog mig]. Jeg havde aldrig været i en kamp før. Jeg vidste virkelig, hvad det var for. Så jeg lagde lige der.’ Mange NBC12-seere har delet lignende historier og sender dem til Nyhedsrummet. ‘Jeg er ved min ende med en mobningssituation,’ skrev en forælder. En anden sagde, ‘de chikanerer min søn.’ En anden skrev: ‘Jeg føler mit barn er i et usikkert miljø.’ Mange af forældrene gør det samme, at skolesystemet ikke lytter til mig. ‘Det tog os et år at få skolesystemet til at tage dette alvorligt,’ sagde Jane mor. Ifølge de seneste amerikanske Department of Education data fra skoleåret 2012 var der mere end 6.000 mobningshændelser rapporteret i skolerne omkring state. ‘At et stort nummer, men mobning er næsten en epidemi,’ sagde Dr. Bill Bosher. Prins William County havde de mest rapporterende 515 mobning hændelser. Fairfax County fulgte tæt med 502 hændelser. Richmond rapporterede de 3. mest mobbende sager i staten, og Henrico County var lige bagud med 360 rapporterede hændelser. ‘Det tal for Richmond og Henrico er langt mere betydningsfuldt baseret på deres elevpopulationer end det ville være for Fairfax, hvilket er 4 gange så stort af Henrico, ’sagde Bosher, tidligere superintendent og NBC12-uddannelsesanalytiker. Han sagde, at skoler er forpligtet til at holde denne statistik. Mobning spores separat fra hændelser af chikane og trusler, og det er noget arbejde at afgøre, hvordan man klassificerer hver hændelse. ‘Så har du fortolkningen af, hvilken chikane, hvilken trussel og hvilken mobning,’ sagde Bosher. For to år siden fik lovgivere involveret og juridisk defineret mobning for skoleområder som enhver aggressiv og uønsket adfærd, der har til formål at skade, skræmme eller ydmyge ofret. Det skal indebære en reel eller opfattet ubalance af magt, og adfærd skal gentages. ‘Det er ofte svært for skolens personale at dokumentere, hvor ubalancen af ​​magten bevirker, at det ændrer sig,’ sagde Michelle Schmitt fra Virginia Commonwealth University Center for Skole Samarbejds Samarbejde. Schmitt, der arbejder tæt sammen med politikerne, sagde mange distrikter adresserer mobning det bedste, de kan. Hun sagde, at det bare tager tid at bygge en sag, og der er privatlivsproblemer. ‘Når de gør disciplin, når de rådgiver for at forsøge at ændre nogen dårlig opførsel, skal det holdes privat. Så det ser ud til, at der ikke sker noget ’sagde Schmitt. For Jane stoppede mobningen endelig, da hun kæmpede tilbage. Hun endte med at blive suspenderet fra skole og i problemer med en dommer, men han tog hensyn til mobning og beordrede hende til at tage en klasse om, hvordan man skulle gå væk. ‘Jeg siger ikke, at vold er svaret, men nogle gange skal du stå op for selv for at gøre et punkt, ’sagde Jane.Parents kan gøre meget for at hjælpe deres børn i disse situationer.Lister. Dokument alt. Hvis der er en politi rapport til fil, gør det. Overvej også rådgivning til dit barn for at hjælpe dem med at lære at klare.