Chelsea-stjernen insisterer spillere kæmper for under

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chelsea-stjernen insisterer spillere kæmper for under

Cesar Azpilicueta insisterer på, at han og hans Chelsea holdkammerater ikke slipper ned under brandmand Antonio Conte.

Blues blev slået 4 1 på Watford mandag aften, da presset på Conte position intensiverede.

Eden Hazard så ud til at have reddet et point for de besøgende, som havde Tiemoue Bakayoko sendt ud i første halvleg, efter at Troy Deeney havde sendt Watford foran straffesparksfeltet.

Men Hornets scorede tre i de sidste seks minutter for at indhente en omfattende sejr og forlade Conte fremtid i balancen.

Nogle bookmakere har suspenderet væddemål på den italienske bliver afskediget, da Chelsea sidder 19 point på Premier League

ledere Manchester City og en et punkt pege klart Tottenham i femte.

Slaget ved nederlag på Vicarage Road er dårligt nok isoleret, men sammen med Bournemouth vandt 3 0 på Stamford

Bridge i sidste uge er der tydeligvis et problem med form af de regerende champions.

Men Azpilicueta erklærede efter kampen, at spillerne stadig kæmpede for deres leder.

Ligesom vores dedikerede Chelsea Facebook side for de seneste nyheder og funktioner til din tidslinje

Spurgt, om han følte at spillerne lå Conte ned, svarede den spanske international: Jeg tror, ​​at hvis du ser træningssessionerne, kæmper vi alle hårdt.

er de første til at blive skuffede over, hvordan de sidste to spil gik. Det virkelig svært. Vi bliver straffet i de dårlige øjeblikke, vi har i spillet.

ikke en lang periode, men i denne liga, som er så hård, bliver du straffet straks du taber lidt. Vi er her helt og holdent. Vi er alle skuffede over resultatet.

ved at der har været spekulation hele tiden i de fem til seks år jeg har været her. Som en spiller er det, jeg ønsker, at komme tilbage til træningsbanen så hurtigt som muligt, at arbejde hårdt og komme ind i mandagsspil for at få de tre point og for at få vores tillid tilbage. den tid Chelsea sparker hjemme i West Brom næste mandag, kunne de være udenfor de øverste fire noget Azpilicueta