CHEK WHYTE THIRTY MILLION POUND DEBT

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

CHEK WHYTE THIRTY MILLION POUND DEBT

CHEK WHYTE THIRTY MILLION POUND DEBT

Chek Whyte rejste ind i Salford i 2007 som den hemmelige millionær, lovende gode gerninger, selv redde ‘den ulykkelige 6million Emmanuel Church-projektet i Langworthy sidste år. Nu har hans forskellige virksomheder samlet forpligtelser’ på over 30million og underleverandører, der arbejdede på kirken er skyldige tusindvis af pund, som de frygter at de aldrig vil se

se seneste opdatering 2. september 2009

Manden fra PDW, konsulenterne, der fører tilsyn med 6 millioner Langworthy Road kirken og samfundssystemet, bekræfter, at Chek Whyte er blevet betalt af Kirken for at bygge arbejde på schemethat, ja, Chek Whyte er blevet betalt offentlige penge fra 1.550.000 potten til 22 overkommelige lejligheder inden for udvikling

Når det kommer til at spørge, hvor alle disse penge er gået, er han mindre forpligter. Når han bliver spurgt om moralen for at tage penge fra en kirke og offentlige midler og ikke betaler folk fuldt ud, er han helt ubegrundet. været et svært projekt ’sukker han.

Entreprenørerne, der er skyldige tusindvis af pund, har ikke sådanne kvalme om Chek Whyte og hans Bygning for Gud tegn ‘Skift den anden kind’? sneers one ‘Den eneste kind Chek Whyte’ s drejede er hans bagside til os og Salford. ‘

Over for insolvensselskabet Begbies Traynor forsøger Richard Saville for øjeblikket at udarbejde Chek Whyte’s samlede forpligtelser. Han løser det, han ved. ‘Sikrede kreditorer omkring 26 mio., Hovedsagelig banker og usikrede kreditorer, det er primært underleverandører omkring 5millionInland Revenue, hvor som helst mellem 1,25million og 2million. Lad os bare sige op til 30million. ‘Han beslutter’ Vi ‘arbejder på den bedste måde at få ret til kreditorerne og forsøger at få en individuel frivillig aftale (IVA) hvor han tilbyder at betale x ‘i pund til sine kreditorer. Hvis vi ikke får den aftale, bliver han gjort konkurs. ‘

Hvilket betyder, at ingen vil se en cent.

Chek Whyte ankom først på nationale skærme som The Secret Millionaire ‘i november 2007 og lader som om at søge arbejde i Salford, mens han i hemmelighed søger at blinke sine penge på fortjenstfulde fællesskabsprojekter. Beskrevet af Channel 4 som en af ​​de rigeste mænd i England’ var han set væk fra Salford, flaunting hans rigdom, der omfattede en yacht og et herregård hvor læder bundet bøger blev købt af gården ‘til dekoration.

Kort efter programmet blev Chek Whyte købt to tårnblokke i området, Rose Hill og Churchill Court. Og i udgave 8 af Salford Star afslørede vi, at planlægningsansøgningen til tårnblockernes konvertering blev sendt til rådet i navnet Chek Whyte Industries, for hvilket de sidste indleverede konti kun viste 1 kontanter i banken og i hånden. afslørede, at Chek Whyte ikke var ‘chefen for Chek Whyte Industries som han’ blev forbudt af domstolene for at være ‘uegnet’.

Tidligere i år blev en af ​​tårnene, nu betegnet Madison Court, solgt og er nu i hænderne på Wrightchoice Developments. For to uger siden overtog Wrightchoice, et Salford-baseret firma, også kontrakten om Emmanuel Church-projektet i Langworthy, efter at han oprindeligt arbejdede som underleverandører om udviklingen og siger, at ordningen nu vil blive afsluttet i tide

‘Kirken bad os om at overtage, og vi var meget glade for at hjælpe’, siger firmaets Paul Wright ‘Men vores kontrakt er lige fra den dato, vi overtog, og vi ved ikke noget om at betale folk, der skylder penge af Chek Whyte. ‘

Manden fra PDW ville kun sige, at ‘Chek Whyte tilbød os mulighed for at omfordele kontraktens arbejdsprogram ændrede sig og færdiggørelsen var mindre fornuftig for ham. Det var alle godkendt og underskrevet.’

Men offentlige penge ser ud til at være blevet overdraget til Chek Whyte, som ikke har betalt sine underleverandører og arbejdstagere fuldt ud. Mange står nu over for endnu større trængsler midt i en større bygningskonjunktur.

Vi talte til Rev Ken Stokes, fra Emmanuel Developments Ltd, som ikke ønskede at kommentere Chek Whyte s etik eller noget andet. Dette er anden gang, projektet har været i fare, efter at de oprindelige entreprenører, Gleesons, forlod stedet forladt efter en række over omkostninger. Nogle spørger, hvorfor en offentligt finansieret kontrakt for de 22 lejligheder ikke gik ud på formelt bud igen, når Gleesons trak sig ud.

Vi forsøgte at tale med nogen fra Great Places (tidligere Manchester Methodist Housing) om, hvor meget penge fra dets 1.5million Housing Corporation (nu HCA) tilskud til lejlighederne blev betalt til Chek Whyte, og hans moral forlod underleverandører sandsynligvis høje og tør. Men ingen kom tilbage til os. Vi spurgte Salford City Council for en kommentar om Chek Whyte, men ingen kom tilbage til os. Vi spurgte Homes and Communities Agency (HCA) for en kommentar, men de satte os på Great Places. Og vi talte til Chek Whytes kontor, der truede med at sagsøge os, hvis vi citerede andet end ‘Folk vil blive betalt’

De sagde ikke hvor meget dog

‘Jeg kunne ikke tro på, hvordan folk behandlede mig i Salford, og jeg’ glemmer det aldrig ‘, sukkede Chek Whyte under et interview med Secret Millionaire. Hvid på deres tv-shows.

Hvis de går buste, går alt andet ned med deres skib!

Kender nogen status for den anden blok af ubesatte lejligheder, som Cheks firma stadig ejer?

Kan det tages tilbage til offentlige hænder, eller vil kreditorerne sælge dem og endnu en gang gøre en anden en formue på vores bekostning?

Jeg vil gerne se folk SQUAT de bygninger og ejendomme, der nu er gået tomme, som kunne bruges til at huse folk.