Chavez Foes Pledge Fight

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chavez Foes Pledge Fight

Chavez Foes Pledge Fight

Modstandere Mobilize Against Cabinet Pick

9. januar 2001 med DAVID LIGHTMAN og JOHN A.

Den konservative mediekommentators hovedproblem var at forklare, hvorfor hun betalte penge til en ulovlig indvandrer, der boede i sit hjem og gjorde ulige job. Bush-talsmand Ari Fleischer kaldte Chavezs handling en medfølelse, mens modstandere kaldte det en handle, det var ikke kun dumt, men måske mod loven.

Præsidenten valgte Bush forblevet bag sin nominee og sagde: ‘Fra hvad jeg har læst i pressekonti, er hun helt kvalificeret.’ ‘Fleischer sagde dog, at Bush-overgangsembedsmænd fortsætter med at undersøge situationen.

Chavez blev også udsat for nyt politisk pres. Forbundet af Forenede Latinamerikanske Borgere, Nationens ældste Hispanic Borgernes Rettighedsgruppe, opfordrede Bush til at trække sin nominering tilbage, og kaldte Chavez til en fjende af bekræftende handling, tosproget uddannelse og flere jobtræningsprogrammer.

Mens vi kan lide at støtte vores kolleger Latinos, løber Linda Chavez ’synspunkter i strid med det latinamerikanske samfunds interesser, ’sagde Richard Dovalina, LULACs præsident.

I dag vil en anden gruppe med klage veje ind. AFL CIO Executive Council, hvis ledere allerede har udtrykt stor tvivl om Chavez, vil mødes i Washington. Foreningen planlægger at frigive en analyse af hendes rekord, som helt sikkert er i strid med medlemmernes interesser.

Chavezs problemer synes langt mere alvorlige end de to andre stærkt kritiserede Bush-nominerede, John Ashcroft og Gale A. Norton, valgt som advokat- og indersekretær.

Chavez kunne have, hvad Washington insidere betegner et Zoe Baird problem, ” navngivet efter advokat generaladvokat Clinton, hvis kontakter med ulovlige indvandrere tvunget hende til at trække sin nominering tilbage.

Helt siden 1993-hændelsen har alle med lignende problemer nødt til enten at rette op på det hurtigt og handle skrøbeligt eller trække sig tilbage fra offentlighedens synspunkt. I samme år erkendte New Jersey Gov. Christine Todd Whitman, at Bushs valg til at lede Miljøstyrelsen, at hun gav boliger og penge til et par, der var ulovligt i dette land.

Komplicerende Chavezs udsigter er, at Bushs nominerede er støttet af et af de shakiest præsidentmandater i historien. Ikke alene vil han være den første præsident at tage stilling til i 112 år efter at have tabt den populære stemme, men hans nominerede skal bekræftes af en senatopdelt 50 50.

Det berøver Bush af en vigtig fordel præsidenter har normalt. Senatregel er, at en præsident har ret til sit hold, medmindre der er noget, der er åbenbart, men det nuværende politiske dødløb giver logiske grunde til, at modstanderne skal presse frem, ’sagde Charles O. Jones, en overgangsekspert ved University of Wisconsin.

Tilføjelsen til Chavezs elendighed er, at hun står over for en af ​​de mest krævende veje i enhver nomineret. Hendes rekord vil blive gennemgået af Senatet Sundheds-, Uddannelses- og Arbejdskomiteen, forsynligt begyndende 16. januar.

Udvalgets rangordning Democrat er Sen. Edward M. Kennedy, D Mass., Og de fleste af udvalgets demokrater, herunder senator Christopher J. Dodd, D Conn., Er på den liberale side. Blandt udvalgsmedlemmerne er sen Barbara A. Mikulski, D Md., Der knuste Chavez i sin senatkamp i 1986, efter at Chavez havde mærket senatoren til en San Francisco-stildemokrat.

Kennedy kaldte Chavez-rapporterne meget bekymrende.

Bush sagde, at han forblev sikker på, at Chavez ville blive bekræftet. Intet har ændret sig siden hans første meddelelse, ’sagde Fleischer. Men han sagde, at embedsmænd fortsætter med at undersøge situationen.

Det var ikke klart, om Bush-holdet vidste om betalingerne. Fleischer ville kun sige, at processen er en stærk og grundig, og det var ikke usædvanligt, at det fortsatte en uge efter, at Bush meddelte sin nominering.

Han kaldte Chavezs behandling af indvandrerens medfølelse. At tage nogen ind i dit hjem i nød er en medfølelse. ” Chavez, der bor i det nordlige Virginia, har en historie om at tage folk ind i, ’sagde han .

Spurgte, hvordan den guatemalanske kvinde, Marta Mercado, havde brug for, kunne Fleischer ikke være specifik. Det er rimeligt at sige, at hun var nede på sit held og gennemgå nogle vanskelige tider. Linda Chavez kom tilbage og hjalp hende, ’sagde han.

Mercado fortalte NBC News, at hun ikke betragtede sig selv som en medarbejder. Hun sagde, at Chavez til tider ville give hende $ 100 eller $ 200 for at vise hendes bekymring og påskønnelse.

Fleischer hævdede således, at dette ikke er det samme som Baird-sagen. En forskel, sagde han, er, jeg er ikke opmærksom på, at nogen blev ansat i denne sag. ”

I en af ​​de andre aktuelle stormstrømme er Ashcroft målrettet af borgerrettigheder og kvinders grupper. John Ashcroft er en ekstremist, der konsekvent har modsat sig foranstaltninger til fremme af borgerlige rettigheder og kvinders rettigheder i dette land, ’sagde Judith L. Lichtman, formand for det nationale partnerskab for kvinder, familier.

Men Missourian er en veteranpolitiker, en som, som guvernør for den forskelligartede stat i otte år, og derefter en senator for seks, ved, hvordan man kan tilfredsstille en bred valgkreds.