Chattanooga Free Press annoncerer godkendelser for statens boligområder 28 og 29

Posted on: juni 13, 2017 Posted by: Moncler baby Comments: 0

Chattanooga Free Press annoncerer godkendelser for statens boligområder 28 og 29

Chattanooga Free Press annoncerer godkendelser for statens boligområder 28 og 29

I valgene i 2014 fik befuldmægtigede i den lovgivende delegation i Hamilton County en fri tur. Hverken republikanerne eller den eneste demokrat havde enten primær- eller generalvalgets modstand.

Selv en af ​​to åbne pladser (District 30), hvor ingen etablerede løber, tegnede ikke kandidater fra begge parter.

Alt, der kan vise sig at være specifikke kandidaters popularitet, den anden parts praktiske uvalgbarhed på et givet tidspunkt, eller begge dele, men de fleste fastboende virksomheder har den luksus i år.

Af de fem statsrepræsentanter, der står over for valg, har to (Demokraten JoAnne Favors i District 28 og Republican Mike Carter i District 29) primære modstandere, og to andre (republikanerne Patsy Hazlewood i District 27 og Marc Gravitt i District 30) har generalvalg fjender. Kun House Majority Leader Gerald McCormick (District 26), en republikan, har hverken primær eller generel valg modstand.

Vi mener, at vores republik fungerer bedst, når lovgivere skal svare på deres arbejde og tilskynde til en sund debat i den retning.

I august anfægtede primære løb, og uden modstandere i november, tror vi Favors og Carter fortjener valg.

Selvom Favors er den eneste demokrat i den syv medlems Hamilton County lovgivningsmyndighed, har hun med alle rettigheder et konstruktivt samarbejde med republikanerne.

‘Jeg er nødt til at kommunikere på tværs af gangen for at få ting gjort for mine valgkredse og amtet,’ sagde hun. ‘Jeg ville gå tabt, hvis jeg ikke kunne interagere med delegationen.’

Favors, 73, en pensioneret sygeplejerske og sundhedscentraladministrator, har pragmatisk arbejdet med resten af ​​delegationen for at sikre så meget finansiering som muligt for større enheder i området, såsom University of Tennessee i Chattanooga, Chattanooga State Community College, Erlanger Hospital og Volkswagen .

Selvom hun indrømmer, at hun er ‘frustreret mange gange’, at demokratdemokratiet i lovgivningen (26 af 99 medlemmer) kan få lidt gjort, planlægger hun alligevel at kæmpe hårdt for mere uddannelse og finansiering af heath care reform.

Vi ønsker, at favoriserer var mere åbne for uddannelseskuponer og charterskoleudvidelse, men hun sagde, at hun kan se sin vej til at støtte en udvidelse af chartre, indtil de offentlige skoler forbedres.

Hendes modstander, Dennis Clark, 32, der ejer et lille marketing forretningsudviklingsfirma og er kandidat til Magneten Chattanooga School of Arts and Sciences, er også imod vouchers for at give elever på lavpresterende skoler mulighed for at deltage i private skoler, men er åben for charter skoleudvidelse.

‘Jeg vil gøre alle vores skoler godt,’ sagde han.

Clark vil gerne se mere kontrol over skolerne på skolens niveau og ønsker at forhindre lokale skoler i at blive kontrolleret af staten under Achievement School District. Han mener også, at strafferetlig reform har brug for et større skub, løn i visse industrier fortjener undersøgelse, og et særligt sort handelskammer skal genopstå.

Han er bekymret for, at det lokale demokratiske parti ikke rejser en ny generation af ledere, og at en ’selvtilfreds gruppe af ledere’ har fået indre by til at falde i ruiner.

Mens vi ligner Clark energiske ånd, har hans passion for ‘mission-arbejde’ i det, han betegner ‘krigszonen’ i byen og hans forståelse for, at tingene ikke altid er ‘røde’ eller ‘blå’, mener vi, at Favors er det bedre at vælge dette tid rundt.

Da Carter, 62, først løb for lovgiveren i 2012, lovede han at afslutte tvungen anneksation af byer, hvad han nu kalder ‘en af ​​de største uretfærdigheder i Tennessees historie’.

På trods af oppositionen fra den magtfulde Tennessee Kommunal League, var han i stand til at konstruere en sådan regning til passage. Han forsøgte også i år at give visse annekterede områder ret til at annullere, men trods husets passage blev lovforslaget ikke fremskyndet i senatet.

Carter, en advokat og tidligere sessionsdomstol, siger det hans ønske i lovgiveren om at søge ‘retfærdighed’; ‘Hvis du kan være retfærdig,’ sagde han, du skal hjem. Som sådan kan hans stemmer i noget våbenlovgivning for eksempel forvirre nogle mennesker.

Selv om han tror på begrebet ‘forfatningsmæssig bære’ (bredere lovlighed for borgerne til at bære en pistol), i en forfatningsmæssig bæreerklæring i år, ønskede han at kræve sikkerhedsuddannelse; regningen faldt til sidst fra hinanden. Og mens han tror på pistolsikkerhed, tror han også på ‘personligt ansvar’, så han stemte imod ‘McKayla Law’, som ville have krævet, at våben og kugler kunne lagres separat.

‘Jeg er den værste politikere i verden,’ sagde Carter.

Ooltewah-lovgiveren sagde flere våbenregninger og måske vil en gasskatregning sandsynligvis overflade i 2017. På alle sagde han, at han søger relevante råd og løfter at komme ned på siden af ​​’den rigtige ting at gøre.’

Hans primære modstander, Ethan White, en ejendomsmægler og Collegedale-kommissær, 27, har nogle forskelle fra Carter på anneksionsregningerne. Han mener, at staten burde ‘være forsigtig med ikke at begrænse byernes vækst’ og at Carter 2016 de annekseringsregning ikke var ‘lige eller retfærdig’.

Han mener også, at den etablerede ikke er kendt i hele distriktet, har ikke kæmpet for højhastigheds internetudvidelse og var forkert på den forfatningsmæssige bærelov. Han ville også presse for en mere fri markedsrolle i den offentlige uddannelse, vil gerne se en ‘prøvekørsel’ for skolekuponer og ville foreslå en erhvervsmæssig licensreform.

Mens vi kan lide, hvad White kalder sine ’sund fornuft republikanske’ ideer, værdsætter vi oplevelsen og den sande følelse af retfærdighed, Carter bringer sine stemmer og lovgivninger til. Vi opfordrer en tredje periode til ham.

1. Hvis du ofte kommenterer nyhedswebsteder, kan du måske allerede have en Disqus-konto. Hvis det er tilfældet, skal du klikke på knappen ‘Log ind’ øverst til højre i kommentar-widgeten og vælge om du vil logge ind med Facebook, Twitter, Google eller en Disqus-konto.

2. Hvis du har glemt dit kodeord, vil Disqus sende dig et link, der giver dig mulighed for at oprette en ny. Easy!

3. Hvis du ikke er medlem endnu, vil Disqus fortsætte og registrere dig. Det er sømløst og tager cirka 10 sekunder.

4. For at registrere, skal du enten gå gennem loginprocessen eller bare klikke i boksen, der siger ‘deltage i diskussionen’, skriv din kommentar og enten vælge en socialmedieplatform til at logge ind eller oprette en Disqus-konto med din email-adresse.