tasche louis vuitton kaufen Vi skal gøre mere for børnene

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

tasche louis vuitton kaufen Vi skal gøre mere for børnene

louis vuitton schultertasche Vi skal gøre mere for børnene

10. august 1999By Paul Wellstone

I forrige juli besøgte præsident Clinton nogle af de fattigste regioner i landet, og til bipartisisk anerkendelse talte vi vildt om vores forpligtelser over for USAs dårligst stillede børn. Økonomien udfører sit højeste, vi har en hidtil uset mulighed for at sikkerhedskopiere vores ord med handlinger.

Da kongressen begynder at tage kritiske beslutninger om budgetprioriteter i de kommende årtier, er der ingen bedre tid end nu at vise dybden af ​​vores engagement i Amerika’s børn, især de fattigste blandt dem.

At dømme fra de skatteregninger, der nu går gennem kongressen, løber ikke meget dybt. Faktisk finansierer begge parter deres skatteplaner med ødelæggende nedskæringer, der vil besøge endnu mere trængsler på Amerika’s børn.

Overskuddet er nu anslået til omkring $ 1 billioner over 10 år. Men disse overskud afhænger næsten udelukkende af antagne nedskæringer i fremtidige indenlandske udgifter.

Hvis vi opretholder nuværende diskretionære udgiftsniveauer i løbet af det næste årti, forsvinder mellem 75 procent og 90 procent af det ikke-sociale sikringsoverskud. Republikanske planer ville ikke genoprette nogen af ​​disse nedskæringer. Faktisk skærer de yderligere 200 milliarder dollar.

Hvis man antager stigninger i Pentagon-udgifterne, som præsident Clinton har anmodet om, er et mindste tal, fordi den GOP-ledede kongres presser meget mere, ville det republikanske budget kræve en reduktion på 38% indenlandske udgifter i 2009.

Bryder for de rige

Den republikanske skat regninger er fængslet med virksomhedernes velfærd for multinationale selskaber, banker, forsikringsselskaber og Wall Street værdipapirer virksomheder samt skat giveaways for de rige. Selv det demokratiske budget alternativ mislykkes i fuldt ud at genoprette disse nedskæringer.

Senatdemokrater har reserveret 290 mia. Dollars af overskuddet for at blødgøre slaget på diskretionære prioriteter som uddannelse, men de tillader nedskæringer i størrelsesordenen 305 mia.

Faktiske reduktioner i indenlandske udgifter skal dog være meget større. Da finansiering til forsvar og transport allerede er slået til at vokse markant i løbet af de næste 10 år, vil andre indenlandske prioriteringer blive presset endnu mere.

Hvordan kan demokrater sige, at vi er for at imødekomme Billige Moncler Sale de amerikanske børns behov for at bekæmpe fattigdom, for fuldt finansiering af Head Start, for lige adgang til kvalitetsuddannelse, for at hjælpe arbejdsfamilier med at betale de høje omkostninger til sundhedspleje og børnepasning for rydde op til miljøet, til politi og til fuld finansiering af veteraner ’sundhedspleje, når vi antager indenlandske nedskæringer på over 305 mia. USD? Noget har at give.

I mellemtiden er der 14 millioner børn tæt på 1 ud af 4 opvokset fattige i vores land i dag og 6,5 millioner af dem, der lever i ekstrem fattigdom, i husstande med indkomster mindre end halvdelen af ​​fattigdomsgrænsen.

Den samlede fattigdom i barndommen er vokset med en femtedel siden 1980’erne. Alligevel bliver vi fortalt af begge parter, at selv med en blomstrende økonomi og overskud, Moncler Outlet kan vi ikke leve op til vores nationale løfte om lige muligheder for hvert barn. Det er ubestrideligt.

Nogle bekymrer sig om omkostningerne og kompleksiteten af ​​at bekæmpe barndomsfattigdommen. Nonsens. Vi ved hvad der virker. Betydningen af ​​den tidlige barndomsudvikling og væksten af ​​spædbarnshjernefagene til et hvidthuskonference sidste år er klart: Du skal gøre det rigtigt for børn i en alder af 3 år. Dette er et område, hvor den føderale regering kan og skal spille en meget mere konstruktiv rolle. Hovedstart kan gøre en forskel ved at stimulere fantasi og lægge grundlaget for læsning, skrivning og arbejde med tal. Men i dag er Head Start finansieret for kun at modtage fire ud af 10 berettigede børn, og finansiering til Early Head Start, et lovende program for børn under 3 år, dækker kun 1 procent af de støtteberettigede småbørn.

Boom gange

Vi skal sætte et nationalt mål om at finansiere disse og andre vigtige investeringer i børn fuldt ud. Vores økonomiske præstation er lige så god som den kommer til at få. Takket være den stærke økonomiske vækst har vi elimineret underskuddet. Vi ‘nedskærer underskuddet og hæver rekordoverskuddet, hvis du tæller social sikring.

Og hvad foreslår demokrater? En betydelig stigning i forsvarsudgifterne og mere end 305 milliarder dollar i udgiftsnedskæringer til vores indenlandske prioriteter. Der skal være en forbindelse mellem de overbevisninger, vi vidner om, og de budgetter, vi foreslår, eller kløften mellem vores ord og vores handlinger bliver for bred.