louis vuitton taschen ratenkauf Video af Jasper Co

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton taschen ratenkauf Video af Jasper Co

louis vuitton outlet taschen Video af Jasper Co

Det er en historie, du kun ser på NYHEDER 3, video af en organiseret kamp i Jasper County går viral, og i morges søger politiet de involverede personer. Videoen er grafisk og forårsager nogle som Charles Mitchell at tale bekymringer over stigende vold i sit samfund.

er disse unge damer tilrettelagt en kamp i en samfundspark, og folk er faktisk derude, der støtter dette, når vi forsøger vores bedste for at stoppe volden i vores samfund. video har snesevis af likes og aktier på Facebook og er blevet opmærksom på jaspis Moncler Jakke Dame county sheriff Greg Jenkins.

er en bekymring på grund af hvad der ellers fører til. Det fører til fortsat vold på niveauer, vi kun kan forestille os. Det fører til, at andre familiemedlemmer og venner bliver involveret, fordi vi skal huske, at i vores samfund er alle forbundet med nogen, alle elsker nogen, alle bekymrer sig om nogen, så det er sådan, hvornår vil det ende. Jeg er bekymret over, at disse unge damer har børn, og at det, jeg er mere bekymret over, ved jeg, at jeg kunne forstå, om du måske er 12 og 13 år. Men for at have vokset kvinder med børn, der aktivt organiserer kampe i samfundet, det er meget for mig, siger Mitchell.

Del dette: Del på Facebook (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Twitter (Åbner i nyt vindue) Klik for at udskrive (Åbner i nyt vindue) Klik for at maile Moncler Jakke Dame (Åbner i nyt vindue) MereKlik for at dele på LinkedIn Klik for at dele på Pocket (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Pumpe (Åbner i nyt vindue) Klik for at sende denne til din Kindle-enhed (Åbner i nyt vindue)