louis vuitton tasche gefälscht Videnskabsmæssig vinder går videre til international konkurrence

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton tasche gefälscht Videnskabsmæssig vinder går videre til international konkurrence

louis vuitton online bestellen Videnskabsmæssig vinder går videre til international konkurrence

SKANEATELESSyracuse Universitetsprofessor Mathew Maye var sikker på, at han ønskede at arbejde med en high school senior på sit videnskabsprojekt. Efter at have lært Olivia Sheppard er faktisk en sophomore, vidste Sheppard, at hun skulle kæmpe hårdt for at bevise, at hun var seriøs om videnskaben.

‘Han var så overrasket over, at jeg var så interesseret og så dedikeret til dette, men det var virkelig rigtig fascinerende, da jeg fandt (nanovidenskabens emne), fordi det er noget helt nyt,’ sagde Sheppard.

Risikoen blev betalt. Sheppard vandt i år årets MOST Annual Central New York Science and Moncler Jakke Dame Engineering Fair i marts og vil konkurrere på en international Billige Moncler Sale messe i maj. Sheppards projekt blev udvalgt som en af ​​to finalister, der vil fortsætte fra messen og slår ud 178 udstillere fra område skoler.

Nu vil Manlius Pebble Hill sophomore og en anden konkurrent tage deres projekter til Intel International Science and Engineering Fair i maj måned.

‘Jeg testede for at se, om tilsætningen af ​​nikkelioner i en proteinopløsning, jeg havde, ville påvirke energioverførslen af ​​proteinerne, jeg brugte til disse små mekanismer kaldet kvante stænger,’ sagde hun.

Hendes projekt fokuserede på energioverførsel mellem bioluminescerende firefly proteiner og fluorescerende kvante stænger med fokus på nanoteknologi, som er levering af materiale til steder i kroppen, for eksempel til at fange billeder af tumorer. Hun lærte først om nanovidenskab, mens han læste en artikel i Yale School of Medicine om narkotikaindlæste nanogeler, eller geler, der er fyldt med små partikler, der angreb kræftceller i kroppen.

For at måle mængden af ​​energioverførsel, brugte hun et værktøj til at måle intensiteten af ​​det udsendte lys. Hendes projekt var lidt anderledes end andre, hun læste om, fordi komponenterne blev spændt af det lys, der blev udsendt af løsningen, snarere end at have en ekstern energikilde indført i løsningen.

‘De’ er der for at besvare spørgsmål eller hjælpe mig med at forstå, hvad jeg skal gøre næste eller tænke på mulighederne, ’sagde den 15-årige.’ Jeg løb alle dataene. ‘

Det er ikke første gang, hun står på en videnskabsmesse. I de sidste fire år, da hun kom ind på CNY Science and Engineering Fair, fik hun æresbevisninger til sine projekter og tog fjerde plads sidste år. Tidligere emner omfatter anvendelse af flydende nitrogen for at bevare frø for at se virkningerne på deres spiring og udvinding af DNA fra ærter.

‘Det var en god følelse, da mit navn kom op på skærmen,’ sagde hun om at lære, at hun fik præmieprisen i år.

Da hun ser frem til fremtiden, tror hun, at hun vil fortsætte med videnskaben. Sheppard ønskede først at gå ind i marinbiologiens område, men læner nu sig mod forskervidenskab. Hun blev interesseret i videnskab efter hendes lærer fra 6. klasse fortalte hende, at ikke mange piger går ind i videnskab, teknologi, teknik og matematik. Hun begyndte at gå ind i videnskabsprojekter på den regionale messe det pågældende år.

‘Min videnskabslærer var virkelig min inspiration til at begynde at fokusere på videnskaben. Det var da jeg virkelig begyndte at elske det,’ sagde Sheppard. ‘Hun fortalte mig, at en stærk ung kvinde, der er virkelig dedikeret og lidenskabelig over, hvad hun gør, ville have alle veje åben for hende. ‘