louis vuitton schweiz Vh1 at bringe tilbage X Factor UK den 6. oktober

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton schweiz Vh1 at bringe tilbage X Factor UK den 6. oktober

louise vuitton tasche Vh1 at bringe tilbage X Factor UK den 6. oktober

Fra og med 13. oktober vil Billige Moncler Sale Vh1 flyve showet inden for 48 timer efter dets britiske telecast.

Vh1, den engelske underholdningskanal fra Viacom18, er sat til at bringe X Factor UK til tv-seere i Indien. Den seneste sæson af X Factor lanceres den 6. oktober kl. 21.00. Fra og med den 13. oktober vil Vh1 flyve showet inden for 48 timer efter dets britiske telecast.

Den nye sæson begynder med berømte ansigter, der vender tilbage til bedømmelsespanelet. Tidligere ‘frenemier’ Simon Cowell og Cheryl Fernandez Versisni gør et comeback, mens Scary Spice Mel B er blevet Billige Moncler Sale medlem af denne sæson og erstatter tidligere dommer Nicole Scherzinger. Louis Walsh kommer tilbage for endnu en sæson.

Serien genoptages med tilbagelevering af ‘deltagervenlig’ vært Dermot O Leary. Han vil blive set presiding over alt dramaet, tårer, glæde og hjertesorg samt udlån af aspiranterne en tiltrængt skulder til at græde på, som de udfører i foran det vanskelige panel, sagde kanalen.

Med meddelelsen om erhvervelsen af ​​X Factor, Ferzad Palia, EVP Head English Entertainment, siger Viacom18: ‘Vi har for nylig begyndt at flyve Britain’s Got Talent, og showet har hurtigt klatret for at blive No.1 unscripted program i den engelske underholdningskategori i dag. Det er klart, at dette er noget, som publikum er begejstret for, og på dette tidspunkt er vi begejstrede for at introducere dem til den seneste sæson af Storbritanniens største musik reality show. ‘

For at fremme showet har Vh1 udviklet en marketingkampagne under paraplylinjen. Det er ved at blive højt. Det har også lavet en robust markedsføringsplan for at fremme det samme dækkende primære ATL- og BTL-køretøjer. For BTL er kampagnen involverer at forbinde med de bedste karaokeforbindelser i Mumbai, Delhi og Bangalore i løbet af tre uger, og opmuntre folk til at komme til disse steder bliver højt med X Factor Vh1. Der vil også være en eksklusiv ‘medieaften’, hvor forskellige medieagenturer inviteres til en placering for at bekæmpe det som det bedste karaokehold.

Kanalen har Garnier Fructis som sponsor, Nescafe som drikkepartner og Jabong, Nikon, HP og Mahindra two wheeler som medsponsorer.

Til posten er Vh1 en del af Viacom 18, et 50 50 joint venture mellem Viacom og TV 18. Siden starten i januar 2005 hævder Vh1 at være vokset og nå over 75 millioner mennesker i Indien. Globalt er Vh1 tilgængelig på tværs af 148 millioner husstande i over 124 lande.