louis vuitton schlüsselanhänger Video shows kamp involverer Badgers RB Corey Clement

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton schlüsselanhänger Video shows kamp involverer Badgers RB Corey Clement

louis vuitton tasche günstig kaufen Video shows kamp involverer Badgers RB Corey Clement

MADISON, Wis. Wisconsin junior løbe tilbage Corey Clement er blevet citeret for to tæller af uordnet adfærd for sin rolle i en 8 november kamp på sin off campus residence, ifølge en udgivelse fra UW Athletics.

‘Vi blev underrettet i går af Madison-politiet om, at Corey Clement blev citeret for to tæller af uordnet adfærd for Billige Moncler Jakke Herre sin rolle i en hændelse den 8. november. Da vi først blev opmærksomme på denne hændelse, vidste vi, at det var en mulighed,’ sagde udgivelsen .

Da uheldet blev indberettet første gang, udlod UW Athletics en erklæring om, at Clement blev involveret i en kamp i sin lejlighedskompleks, og han og en sikkerhedsvagt blev overfaldet af en person.

I erklæringen sendt onsdag sagde UW Atletics det sendte den oprindelige udtalelse ’som svar på falske oplysninger, der cirkulerede. Denne erklæring var baseret på information, som vi havde på det tidspunkt.’

En rapport fra Madison Police Incident indikerer, at Clement smed det første slag under et opvarmet argument, der startede i en elevator, hvilket modsatte universitetets oprindelige konto, at han blev overfaldet.

Ifølge politiets rapport begyndte den 8. november kamp som en verbal skændsel i elevatoren i Clements lejlighedskompleks mellem Clement og en gruppe af asiatiske amerikanske mænd. Politi sagde, at Clement gentagne gange fornærmet en af ​​mænds kæreste og slog en af mændene i ansigtet.

Ifølge politiets rapport sagde undersøgelsesdetektiven, at selv om Clement hævdede at han forsvarede sig, afspejlede videoovervågning det ikke.

‘Baseret på de konsekvente udsagn fra de tilstedeværende var hans (Clements) brug af nedsættende og seksuelt eksplicit sprog rettet mod en kvinde fra den anden gruppe heller ikke hensigtsmæssigt,’ sagde detektiv i politiets rapport.

‘Eventuelle disciplinære foranstaltninger truffet af UW-lederen Billige Moncler Outlet Paul Chryst vedrørende denne hændelse er ubestemt på dette tidspunkt og vil blive håndteret internt,’ udtalte udtalelsen. Associated Press bidrog til denne rapport. Dette materiale må ikke udgive, udsendes, omskrives eller omfordeles.