louis vuitton sale outlet Video viser en del af Hamilton Mall-slagsmålet

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton sale outlet Video viser en del af Hamilton Mall-slagsmålet

louis vuitton black Video viser en del af Hamilton Mall-slagsmålet

En kamp, ​​der involverede 30 mennesker, nogle teenagere og andre voksne lørdag aften på Hamilton Mall i Mays Landing sluttede i anholdelsen af ​​en township 17-årige, der blev anklaget for uordenlig adfærd for at kaste stole, sagde politiet. Lørdag. Hamilton Mall sikkerhedsansvarlige bad om hjælp ‘beskæftiger sig med en stor kamp involverer cirka 30 mennesker,’ Billige Moncler Sale ifølge en erklæring udstedt af politiet.

Som politiets politibetjente reagerede blev de fortalt, at skydevåben var blevet fyret af en mand. Efter at have fået en beskrivelse, så politiet ‘en stor juvenil mand, der passer til beskrivelsen (af våbenhuggeren), der løber over Black Horse Pike,’ ifølge udtalelsen.

Han blev tilbageholdt mellem McDonalds og Toys R Us butik på Festival Mall, ifølge politiets rapport. Politiet sagde, at de påtalte den 17-årige, hvis navn ikke blev frigivet, fordi han er en ungdommelig med uordenlig adfærd for at kaste stole under altercationen.

En undersøgelse viste, at der ikke blev skudt pistol skud og ingen pistoler var involveret. Kampene involverede teenagere og senere voksne, som kendte teenagere, sagde politiet. Folk blev fortalt at forlade området, og klager blev indgivet mod tre personer, som politiet ikke identificerede.

Video af hændelsen er tilgængelig, Moncler Sale og politiet kan udstede klager over flere personer efter en gennemgang af optagelserne, udtalte udtalelsen.

Denne generation er absolut modbydelig! Jeg er flov! Skamme sig ! En gruppe på 10 + mindreårige er ubehagelig og højt i madretten. En ældre kvinde siger, at hun gerne vil ’spise i fred tak’. De står op og vil kæmpe hende. En mindre svingede på hende. Her har vi barbariske ‘mennesker’. Til scum tasker kaster stolene er der spædbørn og børn til stede, der kunne slå dem. Når tiden kommer, vil mit barn ikke, ALDRIG, handle på denne måde. Hvor er forældrene? Nemlig !!