louis vuitton reduziert Vi kæmper hårdt i morgen

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton reduziert Vi kæmper hårdt i morgen

louis vuitton france Vi kæmper hårdt i morgen

Rahul Dravid advarede australierne mod at tage 95-løbet sejr målet let, idet de sagde, at indianerne vil komme ud og ‘kæmpe hårdt’ på den sidste dag i den tredje cricket-test. India, efter at have indrømmet en 192-runde første innings bly, blev kastet ud for 286 i deres anden essay den fjerde dag på mandag, hvilket giver værterne en let chance for at udjævne de fire kampe Testserie 1 1. ‘Det er ikke et meget stort mål, men vi vil komme ud og kæmpe hårdt i morgen. fightbacken] er målet for serien. Når vi er blevet skubbet ned, har vi sprang tilbage, så vi vil også holde det i morgen. ‘Dravid sagde, hvilket gjorde Indiens intentioner klart, at de ikke ville overgive ledelsen 1 0 dristigt på testdags sidste dag. Hvem var uheldig for at savne et århundrede med otte kører, sagde en anden 80 ulige kørsler Billige Moncler Jakke Herre på et vanskeligMelbourne Cricket Ground spor kunne have sat Indien i en kommende position. ‘Det var ikke det nemmeste af wickets at bat på, men vi gjorde meget hårdt arbejde og viste nogle charac ter i scoring løberne. Men sandsynligvis faldt vi omkring 80 kortere. Vi ville have ønsket at tage føringen med 200 løb. ‘Han sagde, at Indien manglede et stort partnerskab og gode bidrag fra batsmen ned ordren.’ Vi havde brug for et specielt partnerskab, og intet som Kolkata eller Adelaide skete i dag. Ingen har endda scoret et århundrede i anden omgang. ‘Halvmændene har også undladt at bidrage med noget væsentligt til partituret. Det er et område, hvor vi skal arbejde videre, som holdet har brug for mere af dem med flagermuset.’ Fyrene arbejder hårdt på netene og få nok tid til batting praksis. Men i modsætning til de nederste rækkefeddere af andre hold kan de ikke bidrage meget, ’sagde Dravid. Den indiske vicekaptein, hvis 92 var topscoren til siden, skyldte sin afskedigelse til et’ dårligt skud ‘.’ Jeg tabte ikke koncentrationen, da jeg var parat til at batre i lange timer. Det var bare et dårligt skud. Jeg fulgte bolden til wicketkeeper ‘, sagde Dravid, hvis patient knock kom til en ende, da han nickede en Brett Lee levering til wicket keeper Adam Gilchrist. Han roste også de australske bowlere for at holde sig til en god linje og håbede de indiske bowlere ville gør det samme samtidig med at forsvare målet. ‘Deres bowlere gjorde et godt stykke arbejde, og især Nathan Bracken Moncler Jakke Dame var ganske imponerende. De holdt alle en god linje og længde. Når vi bowler i morgen, kan vi prøve på samme måde. ‘Indiens bud om at stoppe australierne med at nå målet ville i høj grad afhænge af en skadet Zaheer Khan, men Dravid sagde, at venstrearmens seamer måske ikke har en tur på verdensmesterne i morgen . ‘[Fysioterapeut] Andrew Leipus og Zaheer skal træffe beslutningen, men samtidig er han en ung bowler og har en klar karriere, hvilket er meget vigtigt. Han kan bare ikke risikere sin fremtid.’ Dravid sagde.