louis vuitton portemonnaie Video af Mall kamp går viral

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton portemonnaie Video af Mall kamp går viral

louis vuitton schal kaufen Video af Mall kamp går viral

LOUISVILLE, KY (WAVE) Video af en Thanksgiving Night Fight på The Mall St. Matthews er gået viral. Videoen af ​​to mænd kæmper nær Mall ’s food court blev offentliggjort på sociale medier sent torsdag aften og blev afhentet af flere nationale medierne fredag ​​og relateret til Black Friday, hvad der generelt betragtes som den travleste shoppingdag af året. Torsdag nat s incident blev brudt op hurtigt og var ikke Black Friday relateret, ifølge en Mall talsmand. ‘Hændelsen, der opstod på Thanksgiving Night var en isoleret hændelse, der blev håndteret med sikkerhed, ’siger Dee Billige Moncler Jakke Herre Snyder, marketingchef for mallet, i en pressemeddelelse.’ Sikkerheden og velvære hos vores kunder, detailhandlere og medarbejdere er altid vores topprioriteter. Mallen har et skræddersyet offentligt sikkerhedsprogram, der indebærer forskellige foranstaltninger for forskellige scenarier. ‘Vi diskuterer ikke vores offentlige sikkerhedsforanstaltninger, fordi det ville kompromittere vores indsats. Vi forventer en travl og vellykket ferie-indkøbstid, og jeg vil understrege sikkerhed og Sikkerhed er vores prioriteter hver dag. ‘[RELATERET BEMÆRK: Black Friday madness hits WAVE Country] St. Matthews Police Department sagde i en pressemeddelelse, at det reagerede på hændelsen, men at det var forbi da officererne ankom på scene . ‘Vores svarstid var cirka et minut,’ siger Dennis McDonald, fra SMPD. ‘Mall Security gjorde et fremragende arbejde med at ophæve kampen og genoprette ordren. Alt blev spredt ved vores ankomst. Vi ved ikke, om det var iscenesat eller ej. Sikkert ikke. Ingen involveret i hændelsen rapporterede at blive overfaldet. Ingen fare for ejendom blev rapporteret. ‘SMPD opfordrer enhver, der blev overfaldet i kampen, eller enhver, der ved, at kampen blev iscenesat, at kontakte den på 893 9000.’ Det var ellers roligt og velordnet, ’sagde McDonald. WDAMChelsea Ulmer og søster, Terralyn Ulmer. Rettigheder: WDAM De tidligere to gange Hattiesburg-piger basketball lavede det til statens titel, de tabte ved en besiddelse ved begge lejligheder. Den tredje gang var charmen for Lady Tigers. En sidste anden opstilling af Chelsea Ulmer gav Hattiesburg sit første statsmesterskab i piger basketball. Bare kiggede op og så Chelsea med bolden og bad bare det gik ind, og det gjorde det, sagde Hattiesburgs hovedtræk Caronica Jackson. De tidligere to gange gjorde Hattiesburg piger basketball det til statens titel , de tabte ved en besiddelse i begge lejligheder. Den tredje gang var charmen til Lady Tigers. En sidste anden opstilling af Chelsea Ulmer gav Hattiesburg sit første statsmesterskab i piger basketball. Bare kiggede op og så Che lsea med bolden og bad bare det gik ind, og det gjorde det, sagde Hattiesburg hovedtræk Caronica Jackson.USM s onsdag besøg til Tulane foregår C USA åbner på FridayUSM s onsdag besøg til Tulane foregår C USA åbner på FridayUSM s onsdag besøg til Moncler Jakke Dame Tulane går forud for C USA åbner på FridayUSM s onsdag besøg til Tulane går forud for C USA åbner på FridayUpdated: Mandag, 12. marts 2018 11:54 EDT2018 03 13 03:54:26 GMTUSM sophomore kande Walker Powell. Hilsen: WDAMUSM sophomore kande Walker Powell. Høflighed: WDAMPetal politiet arresterer to personer for automatisk indbrudPetal politiet arresterer to personer for automatisk indbrud Opdateret: Mandag, 12. marts 2018 10:47 PM EDT2018 03 13 02:47:25 GMT