louis vuitton portemonnaie damen video rejser bekymringer om fællesskabssikkerhed

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton portemonnaie damen video rejser bekymringer om fællesskabssikkerhed

louis vuitton delightful video rejser bekymringer om fællesskabssikkerhed

Isthis Brampton plaza et samlingssted for voldelige brawls?

Ifølge en video, der holder op på sociale medier siden sidste søndag aften, er en plazahousing mange populære fastfood kæder nær McLaughlin Road og Steeles Avenue West et hotbed for sen nat kamp aktivitet.

I videoen taget på søndag aften ses omkring 20 til 30 voksne, der synes at være for det meste mænd, ved hjælp af store pinde og flagermus til fysisk at angribe hinanden. De mennesker, der optager videoen, bliver hørt til at tale med hinanden, griner og tilsyneladende overrasket af den store størrelse af, hvad der foregår.

Peel Police Constable Iryna Yashnyk siger officerer undersøger hændelsen. På søndag bekræftede Peel-politiet, at ingen blev taget i fængsel, og de fleste mennesker, Billige Moncler Sale der var involveret i slagsmålet, led kun små skader.

Yashnyk fortalte CityNews at politiet med et mandligt offer, en 19-årig, der havde mindre skader som følge af hændelsen. Han blev transporteret til et lokalt hospital og behandlet for hans skader og senere udgivet. Vi taler med vidner. Vi er også opmærksomme på videooptagelser af hændelsen. Vi arbejder på at identificere de involverede parter.

CityNews Billige Moncler Outlet har nået ud til Sheridan College, men skoleansatte siger, at de ikke har kunnet identificere nogen af ​​de involverede individer som studerende på skolen. Kollegiet siger, at det kommunikerer med politiet om undersøgelsen.