louis vuitton outlett Video af tvilling drenge kæmper influenza

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton outlett Video af tvilling drenge kæmper influenza

louis vuitton neverfull pm Video af tvilling drenge kæmper influenza

Video af tvilling drenge, syg med influenza, trøstende hinanden viser, hvordan et knus kan gå langt.

Kristina Watters offentliggjorde mobiltelefonfilmen af ​​Kolby og Kylan til hendes Instagram- og Facebook-sider på mandag. Ved torsdag eftermiddag havde Facebook-posten 22.000 likes og mere end 36.000 aktier.

Hendes 2 år gamle tvillinger testede positivt for influenza denne weekend. Kolby var først. Han begyndte at vise symptomer på fredag. Hun tog ham til Harbin Clinic Billige Moncler Sale Immediate i Rom, Ga. På lørdag. Ved søndag viste Kylan også symptomer.

‘Vi var meget Billige Moncler Jakke Herre bekymrede. Jeg tog Kyland til Floyd Medical Centers nødrum. Hele dagen har han ikke haft noget at spise eller drikke, ingen blød bleie. Begge er ved at ligge siden lørdag. Jeg mener, de er to år gamle, jeg skal normalt få dem til at tage lur, ’sagde hun.

Onsdag var den første dag, drengene viste tegn på forbedring. De vil være ude af dagplejen hele ugen, hvilket betyder, at Kristina også vil savne en uge fra arbejde til omsorg for dem. Hun har også en 8-årig søn, der er syg med influenzaen.

Hendes børn blev ordineret Tamiflu, men Kristina sagde apotekerne, hun gik til i Rom, havde ikke Tamiflu. Hun har givet dem Children’s Tylenol, Children’s Motrin og holder dem hydreret.

Kristina sagde ingen af ​​hendes børn fik en influenzavaccine, men nu sørger hun for, at de får en i fremtiden. Hun sagde, hun skulle vaccinere for hendes arbejde.

Med hensyn til hendes video kommer viral, føler jeg mig chokeret. Jeg poster om dem hele tiden. Jeg elsker selvfølgelig mine babyer. Influenzaen er en stor ting. ‘VERIFY: Gør masker og tørretæpper dig til at beskytte dig mod influenza? VERIFY: Er der en influenzavaccin? Atlanta hospital indfører mobil nødcenter for at hjælpe influenzabehandling. Alltidens influenza er stadig udbredt; baby boomers ramte særligt hårdtSeven mere børn døde landsdækkende fra influenza-embedsmænd forventer, at tallet stiger. At blive testet for influenza: Sortering gennem forskellige influenzetest, ‘falske negative’ tests og mere