louis vuitton online shop deutschland Vi skal fortsætte med at kæmpe for Fort Campbell

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton online shop deutschland Vi skal fortsætte med at kæmpe for Fort Campbell

louis vuitton taschen outlet Vi skal fortsætte med at kæmpe for Fort Campbell

I dag, som vi fejrer 75-årsdagen for Fort Campbell, vil vi som et fællesskab blive remitteret for ikke at reflektere over, hvad installationen betyder for vores region, stat og nationalt forsvar. Fort Campbell, der er hjemsted for den mest udbredte division i hæren samt elite Special Forces og Special Operations enheder, forbliver konsekvent en førende power projection platform. Men den succes kommer ikke til at ske natten over. Det kræver meget hårdt arbejde bag kulisserne fra dedikerede personer, der fortsætter med at fortaler for vækst ved installationen.

Mens Fort Campbell er vokset så har også vores samfund; vi har investeret i livskvalitetstiltag, forskønningsprojekter og vigtigst af alt vores tid, der er brugt sammen med de valgte embedsmænd på tværs af alle jurisdiktioner for at sikre, at Fort Campbell er klar til deres næste Rendezvous med Destiny. Når forsvarssamfundene bliver selvtilfredse, sender de en klar besked til deres installationer og militære familier, som de ikke er værd at kæmpe for. Vi her i Christian County har en anden stemning og en, der er blevet anerkendt nationalt blandt vore jævnaldrende.

Som et stort amerikansk forsvarsfællesskab tror vi, at vi skylder det til Fort Campbell og militære familier for at sikre, at uanset hvor vores tropper træner eller hvis de bliver indsat til teater, er de rustet til at vinde kampen og komme hjem. For at vores militær skal være parat til at kæmpe på tværs af flere domæner og anfægtede områder, er det afgørende, at vi fortsætter fortaler for tilstrækkelig finansiering.

Selvom Fort Campbells økonomiske udbetaling toppede 4,75 milliarder dollar i FY16 og forblev den største enkeltstående arbejdsgiver i Kentucky, ved vi, at det går ud over dollar. Det er de 237.497 personer, Fort Campbell støtter direkte hvert år. De militære ægtefæller og veteraner, der er vores kollegaer , vores naboer på tværs af gaden og børnene, der lærer ved siden af ​​vores i skoletiden, er de personer, som vi fortaler for. Deres tilstedeværelse i vores samfund gør os bedre. Vi anerkender, at støttende missionberedskab også betyder at støtte soldat og familieberedskab. Vi har dyrket et militært støttende miljø uden for portene for at sikre, at vores servicemedlemmer kan fokusere på missionen.

På grund af vores arbejde gennem årene er Christian County samfund fast i vores engagement i installationen og de militære familier, der kalder vores region hjem. Fort Campbell er klar til vækst, og det er vores samfund, såvel som Commonwealths ansvar at forkynde for sådan. Vi er dem, som bedst kan illustrere Fort Campbells kritiske rolle i vores lands sikkerhed og den strategiske fordel at investere i en installation, der er blevet anerkendt Moncler Jakke Dame som en Army Community of Excellence.

Mit håb er, at når vi ser frem til de næste 75 år, ser vi vores samfund som en, der fortsætter med at opdrage Billige Moncler Outlet det symbiotiske partnerskab med Fort Campbell, samtidig med at vi udvider samfundets ressourcer til at passe til behovene hos moderne militære familier.

KATIE LOPEZ er en militær ægtefæller og direktør for militære og regerings anliggender på Christian County Chamber of Commerce.