louis vuitton monogram Video understøtter Nunavut højesterets kamp

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton monogram Video understøtter Nunavut højesterets kamp

taschen louis vuitton online shop Video understøtter Nunavut højesterets kamp

Tre af flere Inuit featured sammen med berømtheder i en ny Greenpeace-film, der fordømmer seismisk sprengning ud for Baffin-øens østkyst.

Den nye anti-seismiske film understreger FN-erklæringen om oprindelige folks rettigheder ‘, at aboriginale mennesker skal give fri, forudgående og informeret samtykke til enhver udvikling, der kan påvirke deres traditionelle land og farvande.

David Suzuki, en af ​​fædrene i den canadiske miljøbevægelse, er en af ​​flere berømtheder og ledere, der er omtalt i den nye Greenpeace anti-seismiske testvideo.

Som momentum bygger op mod denne uges højesterets høring mod seismisk sprengning i Nunavut, har Greenpeace Canada udgivet en ny video med Nunavut Inuit, førnævnte ledere og højtstående canadiere, der gentager de samme fire ord: ikke samtykke.

accepterer ikke miljøforstyrrelsen i vores arktiske hjem, siger Natanine, i videoen. ikke samtykke til misbrug af vores land Vi accepterer ikke, at Inuit og Indigenes stemmer bliver ignoreret. Billige Moncler Jakke Herre video slutter med et citat fra premierminister Justin Trudeau: forhold er vigtigere for mig og til Canada end det med indfødte folkeslag. sammen med repræsentanter for Hamlet i Clyde-floden og Nammautaq Hunters og Trappers Organization, leder til højesteret den 30. november for at hævde, at deres aboriginale rettigheder ikke blev respekteret, da National Energy Board tillod et konsortium af virksomheder at gennemføre seismisk sprengning Baffinøens østkyst.

Seismisk test involverer at trække et luftpistolapparat bag en båd, sende eksplosive blaster af lyd ind i havet og analysere ekkoet som bevis for havbundskolbrinter. Disse oplysninger sælges så til olie- og gasvirksomheder.

Den gruppe af selskaber, der ønsker at gøre seismisk sprengning til kendte olie- og gasreserver ud for Grønlands kyst for at udføre deres arbejde i den åbne vandsæson i fem år i Baffin Bay og Davis Strait uden for Nunavut Land Claim-området.

Men Baffin Island Inuit siger, at eksplosionerne vil påvirke havpattedyr og fisk, der bruger lyd til at kommunikere, navigere og finde mad og som sådan kunne påvirke Inuit-rettighederne til jagt og fisk som beskyttet i Canada’s forfatning og også i FN’s erklæring om rettigheder af oprindelige folkeslag.

På et sted, hvor butikken købt mad er dyrt, øger risikoen for fødevaresikkerhed i nord, at de traditionelle fødekilder truer i fare, de tilføjer.

Virksomhederne hævder, at de rådførte sig med lokalbefolkningen, og at der ikke er noget afgørende bevis for, at sådanne blæsninger har skadet det marine liv.

Melodramatisk baggrundsmusik sidder, Greenpeace videoen stirrer og ser ud til at bevise, at spørgsmålet er flyttet ud over Nunavut til mainstream canadiere, der er ivrige efter at støtte aboriginale rettigheder.

Det var sandsynligvis, at meget af videoens nordlige optagelser blev skudt, da Greenpeace-isbryderen Arctic Sunrise Moncler Jakke Dame besøgte Clyde River i løbet af sommeren for at installere solpaneler på samfundshallen og opbygge relationer med lokale folk, der er anstrengt af mange års forseglingskampagner og resulterende inuit-animositet.

Clyde-flodens opposition Aboriginals har ret til at beskytte deres traditionelle land og farvande mod skadelig udvikling den nuværende kamp for aboriginale demonstranter ved Standing Rock mod Dakota Access Pipeline i North Dakota.

Støtten vokser blandt de almindelige amerikanere til Standing Rock såvel som også blandt entertainere som Bonnie Raitt, Neil Young, Jackson Browne og Dave Matthews.