louis vuitton monogram tasche Video shows kæmper før shootout på Pump It Up

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton monogram tasche Video shows kæmper før shootout på Pump It Up

tasche von louis vuitton Video shows kæmper før shootout på Pump It Up

MOBILE, AL (WALA) FOX10 News har video af en shootout, der skete foran et populært børnefest sted lørdag aften. Et af kulerne gik gennem vinduet Pump it Up på Hillcrest Road, mens børn spillede indenfor. Det polske politi søger mindst to skydespil. Investorer siger, at det hele startede på grund af en stor kamp udenfor virksomheden. Vidner fortæller os, at de ‘er overraskede over, at ingen blev såret. På det tidspunkt blev vi fortalt, at andre mennesker var på parkeringspladsen, hvor deres børn gik ind i bygningen. På mandag omfattede båndet et kuglehul, der gik gennem frontruden af Pump It Up lørdag aften. Overvågningsvideo fra Pet Supplies Plus næste dør viser de øjeblikke, hvor kuglerne begyndte at flyve.Police siger, at det var engang under denne kamp, ​​da to eller flere mennesker begyndte at skyde på hinanden. Det varede kun sekunder før to af dem løb væk. En af dem løb så hurtigt, at han faldt ned på parkeringspladsen. Han fortsatte med at køre. I nærheden af ​​dyrebutikken ved siden af ​​hørte medarbejdere og en kunde skydevåben. De løb til bagsiden af ​​butikken i panik. Når kysten var klar gik medarbejderne udenfor for at se, hvad der skete. Fra videoen kan du se hvor travlt parkeringspladsen var uden for indkøbscenteret kun få minutter efter skydningen. Det Moncler Jakke Dame er skræmmende for folk der handler der ofte, hvem siger det er en skam, som sket på et legeplads for børn. Den hjemmehørende Hollis Ward er nogle gange en af ​​disse mennesker på en lørdag aften, der får kitty kuld fra dyrebutikken. Han siger, at han nu ser på ryggen. ‘Det får dig til at tænke hårdt på, hvem der er omkring dig, dine omgivelser hele tiden,’ siger Ward. ‘Du skal være opmærksom på alt, hvad der foregår omkring dig, alle tiden kan ikke tippe. ‘Undersøgere Billige Moncler Sale siger, at de søger mindst to mistænkte. Politiet vil ikke sige, hvor gammel de mistænkte er. Hvis du ved noget om hændelsen, bliver du bedt om at ringe til Mobile Police. Alt indhold 2017, WALA, Mobile, AL. (En Meredith Corporation Station) .Salaland politi søger chikane mistænkteSaraland politiet søger chikane mistænkteUddateret: Mandag, 12. marts 2018 11:05 PM EDT2018 03 13 03:05:27 GMTHarassment mistænkte ønsket af Sarland Police (SPD) Harassment mistænkte ønskede af Sarland Police (SPD) Saraland Police har brug for hjælp til at identificere to chikane mistænkte.Saraland Police har brug for hjælp til at identificere to chikane mistænkte.BREAKE En årig dreng dræbt ved utilsigtet shootingOne år gammel dreng dræbt i utilsigtet shootingUpdated: mandag marts 12 2018 10:40 EDT2018 03 13 02:40:10 GMTPicture taget på Domain Street i Tillmans hjørne, hvor et barn blev skudt den 12. marts 2018 (FOX10 News) Mobilpolitiet undersøger skydningsdøden for et år gammelt barn. Det polske politi undersøger skydningstiden for et et årigt barn. Robot tager hospitaliserede børn ind i klasseværelsetRobot tager indlagt børn i klasseværelsetOpdateret: Mandag den 12. marts 2018 21:49 EDT2018 03 13 01:49:49 GMTCausey Middle School 6. grader Alton Edwards deltager i klassen via en interaktiv robot. (Mobile County Public Schools) Causey Middle School sjette grader Alton Edwards deltager i klassen via en interaktiv robot. (Mobile County Public Schools) Mobile County Public School System arbejder sammen med USA Children’s and Women’s Hospital for at bringe eleverne i hospitaler til klasseværelser. Mobile County Public School System arbejder med USA Children’s and Women s Sygehus til at bringe elever i sygehusværelser til klasseværelser. Videoshow slagsmål i mallVideo viser slagsmål i mallOpdateret: Mandag, 12. marts 2018 8:13 PM EDT2018 03 13 00:13:51 GMTA video udgivet på sociale medier får stor opmærksomhed. Vi bliver fortalt, at det viser en slagsmål, der fandt sted inden for Shoppes på Bel Air i weekenden.