louis vuitton lacktasche Video ser ud til at vise slagsmål på det lokale indkøbscenter

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton lacktasche Video ser ud til at vise slagsmål på det lokale indkøbscenter

louis vuitton sneakers Video ser ud til at vise slagsmål på det lokale indkøbscenter

En lokal mand har lavet en video til Facebook, der viser kampat et lokalt indkøbscenter.

I videoen synes de involverede at samle op, hvad der ikke er nailed ned og kaste det på hinanden.

Guilderlands politiministerium siger, at den ikke behandler sagen, fordi den aldrig var blevet opmærksom på det.

‘Det er farligt at kaste ting rundt eller have nogen type, denne type aktivitet. Så Billige Moncler Jakke Herre skulle vi være blevet kaldt? Vi burde nok have været, ’sagde kaptajn Curtis Cox fra Guilderland PD.’ Og så kunne vi have besluttet, om det var kriminel aktivitet eller præcis, hvad de gjorde. ‘

Men på hvilket tidspunkt eskalerer en situation fra at være et spørgsmål om indkøbscenter sikkerhed til noget politiet afdeling vil blive involveret i?

‘Hver sag er individuel. Det Moncler Sale afhænger af omstændighederne,’ sagde Cox. ‘Hvis de føler, at folk er i fare, kan det være et valg, de gør for at ringe til os. Hvis der var ejendomsskade, kunne det være et valg, hvor de kalder os.’

NEWS10 reporter Amy Cutler nåede ud til Crossgates Mall for kommentar og fik at vide, at de ikke ville svare på nogen spørgsmål og bedt om at forlade ejendommen.

Guilderland-politiet sagde, at hvis de undersøgte den påståede hændelse, kunne de involverede betale anklager for uordenlig adfærd eller hensynsløs udryddelse.

Del dette: Klik for at dele på Twitter (Åbner i nyt vindue) Del på Facebook (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Google+ (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Reddit (Åbner i nyt vindue) Klik for at udskrive Klik for at dele på LinkedIn (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Pocket (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Tumblr (Åbner i nyt vindue)

FIL I denne 18 marts 2015, filbillede, er NCAA-logoet på center domstol som arbejde fortsætter på Consol Energy Center i Pittsburgh, for NCAA college basketball andet og tredje runde spil. Bankregistreringer og andre regningsrapporter, der er en del af en føderal sonde i college basketball liste en bred vifte af uacceptable betalinger fra agenter til mindst to dusin spillere eller deres pårørende, ifølge dokumenter opnået af Yahoo Sports. Yahoo sagde fredag ​​den 23. februar 2018, at de dokumenter, der blev opnået under opdagelsen under undersøgelsen, linkede nuværende spillere, herunder Michigan State’s Miles Bridges, Duke’s Wendell Carter og Alabama’s Collin Sexton, til potentielle fordele, der ville være overtrædelser af NCAA regler. (AP Photo / Keith Srakocic, File).