louis vuitton jasper Video capture kæmpe på Sunland Park Mall går viral

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton jasper Video capture kæmpe på Sunland Park Mall går viral

iphone hüllen louis vuitton Video capture kæmpe på Sunland Park Mall går viral

EL PASO, TX En kamp mellem to grupper af piger brød ud på Sunland Park Mall tirsdag.

I en video, der er indsendt på Facebook af ABC 7 Viewer Destiny Reianne, ses fem piger og trækker hinanden hår, mens sikkerhedsvagter forsøger at bryde kampen.

Inden for de første par sekunder ses to piger i slag og trækker et andet pigehår, da to sikkerhedsvagter arbejder for at bryde kampen. En anden pige ses at forsøge at trække sikkerhedsvagter væk og ses så gå en kort afstand og trække håret af en anden pige. Efter ca. 30 sekunder kan tre sikkerhedsvagter isolere de fem involverede unge piger.

‘Jeg var overrasket, jeg ved, at der er mange kampe, der foregår overalt i resten af ​​verden, men jeg troede det ville ske her i El Paso,’ sagde Destiny Valdez, der var vidne til kampen.

Bare i denne uge brød kampene ud mindst et dusin indkøbscentre på tværs af landet i stater som Illinois, Arizona og North Carolina. Kampene skete mandag på samme tid eller i løbet af hinanden efter hinanden, Moncler Sale hvilket fik politiet til at tro, at det måske har haft noget at gøre med sociale medier. Valdez tror imidlertid ikke, at denne kamp var en del af ‘trenden’.

‘Nej, denne har en historie bag det, jeg kunne fortælle, fordi den ikke var så stor som de andre,’ sagde Valdez.

Det er uklart, hvad der skete, og hvor gammel pigerne i videoen er, men Valdez siger, at pigerne lignede middelaldrende og gymnasieelever. Hun tilføjer, at ingen blev alvorligt såret.

Mary Castillo, administrerende direktør for Sunland Park Mall, sendte ABC 7 følgende erklæring: ‘Vores højeste prioritet er vores kunders, detailhandlers og medarbejderes sikkerhed. Som et led i vores sikkerhedsprogram, som ledes af et erfaren ledelsesteam, arbejder vi tæt sammen med El Paso Police Department. Vi bifalder vores sikkerhedsteam for deres hurtige reaktion i håndteringen af ​​denne isolerede hændelse. ‘