louis vuitton in hamburg Vi forsøgte at gøre for meget i denne uge

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton in hamburg Vi forsøgte at gøre for meget i denne uge

louis vuitton tücher Vi forsøgte at gøre for meget i denne uge

KANSAS CITY, Mo. (AP) Chiefs kom ud af en spændende overarbejde sejr, en hård bekæmpede sejr over en division modstander, der gav dem en andel af AFC West lead.

Med en kort uge på dæk før søndagens kamp mod de winless Miami Dolphins, kørte træneren Todd Haley med, hvordan man strukturerede det. Han afviklede pløjning i praksis i stedet for at lægge sig af og lade sine fyre helbrede, og Kansas City betalte for beslutningen i pinlig måde.

‘Vi forsøgte virkelig at arbejde hårdt for at sikre, at vi håndterede ugen korrekt, fysisk og mentalt,’ sagde Haley. ‘Jeg’ undskylder gutterne, men jeg tror bare, at vi sandsynligvis forsøgte at gøre for meget i løbet af ugen, som de bare ikke var i stand til at håndtere. ‘

Matt Cassel smed i 253 yards uden aflytning, men han tilbragte det meste af eftermiddagen fra dolfinerne forsvarere. Han blev fyret fem gange og tvunget til at scramble 9 mere, hans 38 yards rushing kun to bag Moncler Jakke Dame Jackie Battle s ledende total.

‘Jeg følte, at gutterne spillede hårdt i dag. Jeg ved ikke, om det var en faktor eller ej,’ sagde Cassel om den korte turnaround fra en 23 20 sejr over San Diego mandag aften.

‘Jeg følte at dette hold var forberedt,’ tilføjede han, ‘og vi gik bare ikke ud og udførte.’

Allerede efterfølgende 14 3 i 3. kvartal forsøgte cheferne at blive søde med deres feltmålteam og alt gik haywire. Punter Dustin Colquitt, indehaveren, skulle kaste bolden tilbage til kicker Ryan Succop for en pooch-point, men kun omkring halvdelen af ​​holdet syntes at have hørt legetiden. Colquitt fumlede midt i kaoset og delfinerne overtog på downs.

Enhver chance for et comeback sluttede tidligt i fjerde kvartal, da Kansas City (4 4) ikke kunne konvertere på fjerdepladsen til delfinerne 3. Cheferne kunne heller ikke score på fjerdeplads og mål på 5 yards linjen i de afsluttende minutter af spillet.

‘Jeg følte at vi var fokuserede og klare, men det skete ikke, mand. Johnson sagde. ‘Vi skal gøre meget bedre. Hvis vi vil vinde denne division og spille ligesom vi gjorde mandag aften, skal vi være mere konsekvente på tværs af bordet.’

Johnson sagde tabet mindede ham om de to første spil i denne sæson, da Kansas City blev scoret af Buffalo og Detroit med en kombineret 89 10. Alligevel forblev cheferne i tre-træk for førstepladsen i AFC West, da San Diego og Oakland tabte også søndag.

‘Vi har været igennem denne type tab før. Vi vil hoppe tilbage, ’sagde Johnson. ‘Vi’ kæmper hårdt i næste uge. Vi vil gøre meget bedre. Du skal have en kort sigt hukommelse i dette spil. Men ting som denne gosh du må på en eller anden måde glemme det. ‘

Brandon Marshall sluttede med otte fangster til 106 yards og en touchdown for Miami, endnu engang at gøre en elendig eftermiddag til Chiefs. Den tidligere Broncos bred modtager har 52 fangster for 689 yards og syv touchdowns i otte kampe mod Kansas City i sin karriere.

Den virtuoske præstation ved Miami-overtrædelsen bidrog til at fjerne spøgelsen fra en 0 7-start, hvilket indeholdt et par nedslående tab de sidste to uger: Dolphins blæste en 15 point led i et overtidstab til Denver og en syv point led i sidste uge mod New York Giants.

‘Det handler om spillerne,’ sagde dolphins coach Tony Sparano. ‘Disse fyre gjorde et superjob hele ugen for at sætte alt skraldespanden bag dem.’

Ting så lovende ud for Kansas City på sin åbningsbesiddelse, da det satte sammen en slibning, 14 spil, 53 yard drev, som Succop sluttede med et 43 yard feltmål.

Chiefs gjorde ikke meget efter det.

Miami svarede med en touchdown senere i første kvartal, hvor ingen henter Anthony Fasano ud af scrimmage. Moore slog simpelthen et pas til ham fra 3 yards ud, den første af 31 lige punkter scorede af delfinerne mere end de d scorede i noget spil i denne sæson.

På Dolphins ‘efterfølgende besiddelse fandt Moore Fasano åbne sidelinjen for en 35 yard touchdown og en 14 3 lead.

The Dolphins ‘-forbrydelsen ramte virkelig acceleratoren i tredje kvartal, da Moore fandt Marshall til et 14-yard touchdown-pass, og Bush rystede løs til en 28 yards scoring runde, den tidligere nr. 2 overordnede draft pick første TD på jorden siden 15. november 2009.

‘Det var ikke den slags ydeevne, vi havde forventet eller ønsket,’ sagde Haley stoisk. ‘Dette var et meget farligt hold, der spillede meget bedre end deres rekord. Det er svært at vinde i NFL, og de gjorde bare et bedre arbejde end os.’

Chiefs cornerback Brandon Flowers sætter det mere kortfattet.

‘Vi har slået,’ sagde han. ‘Vi Billige Moncler Outlet blev slået ret dårligt af Miami Dolphins. Hjemme.’

Noter: LB Jason Taylor spillede i hans 196. spil til Miami, bundet til OL Bob Kuechenberg for nummer to på franchise-listen. . De tre punkter tilladt af delfiner var de færreste, da de slog Buffalo 16 3 den 7. december 2008.. Slaget blev 14 gange for 40 meter. . Chiefs har tabt otte af deres sidste 10 kampe mod Miami.