louis vuitton handbags Video shows kamp bryde ud på Jacksonville middle school

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton handbags Video shows kamp bryde ud på Jacksonville middle school

louis vuitton coin pouch Video shows kamp bryde ud på Jacksonville middle school

sad tydeligt ved bordet da hun blev angrebet. Hun sad tydeligt ned, da pigen hoppede på bordet og begyndte at kæmpe hende, sagde Michelle Palmer. En lokal mor siger, at hendes 13-årige datter sad ved et skolebordbord, Billige Moncler Jakke Herre da hun blev tilsluttet. Palmer sagde, at hendes 13-årige datter fortalte en lærer en gruppe piger forstyrrede hende og hendes venner. allerede ført til skoleembedsmænd i begyndelsen af ​​ugen, at disse piger var ved at genere dem, intet skete, sagde hun. Action News Jax fik et brev til forældre fra Lake Shore Mellemskole. Det siger, at personalet og skolepolisen straks gik ind i kampen, og at Moncler Jakke Dame ingen blev skadet. Brevet siger, at der blev indført nye procedurer efter kampen, herunder mindre frokostgrupper, hvor drenge og piger er adskilt, nedsat privilegier for at modvirke dårlig opførsel og strengere sikkerheds- og adfærdsplaner i klasseværelserne.