louis vuitton graffiti Vi skulle have været så store som Ozzy

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton graffiti Vi skulle have været så store som Ozzy

louis vuitton damen Vi skulle have været så store som Ozzy

Frank Hall, trommeslager, er det eneste overlevende medlem. Han og roadie Dave Tangye, begge 59, er kommet sammen for at huske fraværende venner, glade tider, og hvad kunne have været.

Frank og Dennis var fra Whitehaven og spillede i et band kaldet Heaven. Baz (ældrebror til It Bites star Francis Dunnery) og Bill var Egremont-lads i et band kaldet Jug.

Da Heaven and Jug delt op i slutningen af ​​1960’erne, slog disse fire sammen, og rockverdenen blev rocket af. Urinal.

‘Min mor blev sur,’ er Franks erindring om, hvordan fru Hall betragtede navnet.

Urinal varede ikke længe og kom midt imellem andre navne, herunder Hot Spring Water, Taurus og Heavy Moncler Jakke Dame Hand.

De slog sig til sidst på Necromandus. Det var Franks idé.

‘Jeg blev blandet op med Nostradamus,’ forklarer han. ‘Men det lød godt, så vi holdt det.’

Deres tunge, bluesy rock var en velkommen flugt fra dage fyldt med manuel arbejdskraft. Dennis var en fabrikant og Frank en bygherre. Baz og Bills mange arbejdsgivere omfattede en skofabrik og et vaskeri.

Necromandus eller hvad de måske er blevet kaldt på det tidspunkt blev venner med Black Sabbath, der brugte en stor del af deres tidlige år i Carlisle.

‘Vi havde en unik sans for humor,’ siger Frank. ‘Dårlig Ozzy, han havde ikke en humoristisk følelse, før han mødte os. Vi tog virkelig ham ud. Dennis var en rigtig karakter. Han og Ozzy var som sprængstoffer og en detonator. ‘

Black Sabbath ramte den store tid i 1970 med nummer et album Paranoid.

Tony Iommi havde længe beundret Necromandus, og han brugte sin nye fundne indflydelse til at hjælpe bandet.

‘Tony genkendte dem, hvad han så i sig selv,’ siger Dave. ‘De var fra samme arbejderklasse baggrund og han så deres talent straks.’

Necromandus begyndte at spille i London, hvor de følte sig mere hjemme end i vest Cumberland.

‘Min far plejede at blive sur på mit lange hår,’ minder Frank. ‘Jeg plejede at bære en sort fjer i det, og han var slet ikke interesseret i det. Du får fat i bare at gå ned ad gaden. Min kusine blev gift og hendes far forbød mig fra brylluppet for at se ud som jeg gjorde.

‘Vi boede i London i cirka ni måneder, det var et stort kulturchok, vi var grønne som græs. Vi var hos en irsk dame. Vi troede, at datteren havde mange onkler, da vi indså, at hun var i gang med en blomstrende forretning.

‘Jeg engang endte med at gøre en improvisation med Keith Moon. Jeg sprang en sengepande og der er Keith Moncler Sale Moon spiller mine trommer. Jeg tænkte ‘Dette er helt surrealistisk.’ ‘

Frank insisterer på, at bandets kærlighed til musik betød, at der kun var én vinder, når det drejede sig om sex, narkotika og rock ‘n’ roll.

‘En nat drog jeg en Naomi Campbell lookalike. Hun var smuk. Mens hun ventede på mig, talte jeg til en anden trommeslager om trommer og sagde ting som ‘foretrækker du Zildjian cymbals?’ Til sidst blev hun træt og sagde: ‘Jeg vil se dig.’ ‘

Tony Iommi indspillede nogle demospor med bandet, men ingen af ​​partierne var tilfredse med resultaterne.

Efter nogle få måneder med gigging var Necromandus klar. Deres varemærke lyder tunge riffer, der blev taget til uventede steder af Bazs jazz-indflydede guitar, blevet honet på vejen.

‘Vi spillede glimrende sammen,’ siger Frank. ‘Vi havde den sjette sans, vi vidste, hvad vi skulle gøre næste gang.’

Albummet blev optaget under Tony Iommis vejledning i en uge i marts 1973.

Necromandus turnerede derefter Storbritannien med Black Sabbath. Frank husker at lege til 3.000 mennesker ved Glasgow Apollo.