louis vuitton fabrikverkauf video viser handicappede studerende slået i Caesar Rodney ’s cafeteria

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton fabrikverkauf video viser handicappede studerende slået i Caesar Rodney ’s cafeteria

kanye west louis vuitton shoes video viser handicappede studerende slået i Caesar Rodney ’s cafeteria

Grafisk video optaget på en studerendes mobiltelefon og opnået af WDEL viser, at en studerende med handicap bliver brutalt slået i Caesar Rodney High Schools cafeteria.

Ofret i videoen er en freshman.

‘Hans mor ringede til mig og sagde, at hun havde modtaget et telefonopkald fra skolen, at hun var blevet ramt bagfra, og at de skulle tage ham til lægehjælp for hans hovedskade’, forklarede drengens forældrefortaler, Diane Eastburn, der repræsenterer 108 familier, der har studerende med handicap i tre stater.

Kampen tirsdag den 3. oktober 2017 blev udløst ved navn, der ringede til frokostbordet, sagde Moncler Jakke Dame Eastburn.

‘En elev går hen til ham skriver en kommentar om’ at være en tæve ‘, og så kalder han det andet barn’ en tæve ‘og ordet’ tæve ‘bliver kastet frem og tilbage, men intet, som studenten tog meget alvorligt; mere formentlig, det skete bare i jest, ’sagde hun.

‘Det sluttede, så afspejler studenten bag sig, rammer Billige Moncler Jakke Herre ham i hovedet, banker ham ud af hvor han sidder, og så er han på gulvet.’

Det er hvor mobiltelefonfilmen begynder. Den varer i ca. 13 sekunder.

‘Og du ser ham blive pulveriseret.’

Den studerende blev gentagne gange stanset på bagsiden af ​​hovedet, da han brugte sine hænder til at dække hovedet. Ompersonen led ramper og blå mærker til hovedet og ansigtet i angrebet.

Eastburn sagde, at drengens mor bad om at se video af overfaldet.

‘[Skolen] sagde, at de har spottede kameraer i hele bygningen og ikke har video af den aktuelle hændelse,’ sagde hun. ‘Så dybest set var det et’ hans ord imod hans ord ‘hændelse, indtil en video fra en elev, der var vidne til kampen, stødte på online.’

Han blev også straffet med en to dages skoleunderstøttelse for at være involveret i en kamp, ​​der omfattede uhyggeligt sprog. Drengens mor er tiltalende, og en hørelse er indstillet til næste uge.

WDEL har ikke været i stand til at identificere den anden studerende i videoen, og det er uklart hvilken straf, den studerende måtte have fået. Men Delaware State Police fortalte WDEL, den 15 årige dreng blev anklaget for offensiv berøring og blev frigivet til forældremyndighed af en forælder.

Mesterkorporal Gary Fournier fortalte WDEL, at afgiften var bestemt på tidspunktet for kampen, før mobiltelefonens video af hændelsen opstod. Men begge tilfælde i løbet af en uge kunne være illustrative for en voksende opdeling i skolen, sagde Eastburn.

‘Der synes at være en underliggende fjendtlighed i den bygning,’ påstod Eastburn. ‘Og hvis de’ har problemer, skal de tage fat på det hurtigt. For at være ærlig, kan de ikke rådgive det ikke. Hvis de begynder at have kamp som dette, vil nogen blive såret eller værre. Disse er retssager, der venter på at ske, hvis de ikke begynder at håndtere understrømmen i den bygning. ‘

Skoledistriktet havde ingen kommentarer. Området vil fortsætte med at arbejde hårdt for at sikre [vores] sikkerhed for vores studerende. ‘

Skolen fulgte den stilling med en anden erklæring sendt til Facebook.

‘Vi gør det heller ikke, vi vil aldrig acceptere sådan intolerance, vi er Cæsar Rodney Riders! Hver eneste af vores elever hører til!’ sagde Caesar Rodney Superintendent Dr. Kevin Fitzgerald. ‘Selvom jeg forstår ønsket om øjeblikkelig straffehandling, skal skoledistriktet følge passende passende procedureprocedurer. Vær sikker på at de ansvarlige studerende skal holdes ansvarlige.’