louis vuitton denim Vi kan bekæmpe klimaændringer uden Washington DC

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton denim Vi kan bekæmpe klimaændringer uden Washington DC

louis vuitton wickeltasche Vi kan bekæmpe klimaændringer uden Washington DC

McKibben skriver: ‘Det mest fremtrædende emne i Donald Trumps EU-adresse kan have været, hvad der ikke var der: nogen omtale af klimaændringer, det største problem, verden står over for. Og lige som at sige, var det, at officielle Washington syntes næppe at lægge mærke til. ‘Han mest fortællende ting i Donald Trumps Unionens adresse kan have været, hvad der ikke var der: nogen omtale af klimaændringer, det største problem, verden står overfor. Og lige som at fortælle var det faktum, at officielle Washington næppe syntes at lægge mærke til.

Forståeligt optaget af sine ondskabsfulde angreb på indvandrere (eller hævder hans evne til faktisk at forblive med en opgave i en time), pressede, pundits og andre politikere behandlet udeladelsen som ikke engang værd at bemærke. Det demokratiske svar fra repræsentant Joe Kennedy har heller ikke været i berøring med den globale opvarmning, selv om det undgik Trumps underligt intime ode til ’smukt rent kul’. Det betyder mange ting, men for klimakampagnererne skal en af ​​dem være klare: Hvis vi skal gøre fremskridt Billige Moncler Sale med klimaændringer, kommer det ikke til at komme gennem Washington DC, ikke helst snart.

Selvom demokraterne formår at tage hjem og senat tilbage i midtvejsvalget, ville de ikke kunne få en meningsfuld lovgivning forbi Trump, og der er intet meget at foreslå, at de vil prøve meget hårdt.

At vinde disse valg er afgørende på andre måder, det vil hjælpe bestræbelserne på at spille forsvar på emner, herunder miljøet, men da den globale opvarmning er et øjeblikkeligt slagsmål med enorme konsekvenser, tør vi ikke vente på, at Washington vender tilbage til sundhed.

Og heldigvis behøver vi ikke.

Den strategi, der har udviklet sig til USA’s klimataktion og til handling i mange andre dele af verden, omgår de centrale regeringer så meget som muligt. Det skyldes, at olieindustrien er stærkest i de nationale capitoler, hvor det er pengene der er mest toxisk kraftig. Men hvis frontalangreb er hårdt, er dets flanke bredt åbne.

Overvej hvad der skete i midten af ​​januar, for eksempel da New York City erklærede krig mod olieindustrien og lovede at afhænde sine 200 mia. USD pensionskasser af fossile brændstofbeholdninger og meddelte, at det ville sagsøge de fem største energimagasiner for den skade, de bevidst havde påført ved ikke at ‘kende op til deres viden om klimaændringer.

New York City er ikke så stor som den føderale regering, men det er stort nok: det har fået advokater rigelige og ressourcerne til at gøre reelle skader. Og det vil ikke være alene. Vi har lige lanceret en enorm Fossil Free US kampagne, der er designet til at sikre, at der er tusind New Yorker, der arbejder på tusind fronter.

Den har tre hovedkomponenter.

Den første tilslutning til arbejde, der foregår af grupper som Sierra Club, er at overtale byer, byer, amter og stater til at løfte om at overgå til 100% vedvarende energi. Det er nu let og overkommeligt nok, at det ikke skræmmer politikere, byer fra San Diego til Atlanta er med i, og de vil bidrage til at opretholde drivkraften mod ren energi, som Trump administrationen prøver så hårdt for at slå ud.

Job to er at blokere ny infrastruktur for fossile brændstoffer. På nogle steder vil det være ved lov: Portland, Oregon, for nylig bestået en lovforslag, der forbyder nye rør og så over industriens anstrengende indvendinger. På andre steder vil det tage organer titusinder har allerede lovet at rejse til den øvre midtvest, hvis og når TransCanada beslutter at bygge ud Keystone XL-rørledningen, som Trump har tilladt.

Og tredje er at afskære de penge, der brænder denne industri ved afhændelse, som nu er begyndt at tage en reel og fortællende vejafgift ($ 6tn værd af kapitalandele og porteføljer har sluttet sig til kampen, og undersøgelser viser, at det er at skære Moncler Jakke Dame kapitalvirksomhederne nødt til at fortsæt med at udforske olie, vi ikke gør) og af de retssager, som New York, San Francisco og en række andre byer allerede har indgivet.

Disse aktioner holder industrien ude af balance, påvirker dens fremtidige planer og svækker balancen, selvom sol og vind bliver billigere hele tiden. Hvis du vil have en stenografi version: Sol, Sæt (in) og Sælg / Sue.

Ja, det ville være lettere, hvis landet og planeten virkede sammen, hvis Washington førte kampen som måden planetens supermagt selvfølgelig bør. Men da det ikke er, vil trykket finde andre afsætningsmuligheder.