louis vuitton date code Video fanger fatalt kamp mellem KC cop

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton date code Video fanger fatalt kamp mellem KC cop

sac louis vuitton Video fanger fatalt kamp mellem KC cop

EXCLUSIVECab driver frigiver billeder fra brandmandens dødelige kamp med officerCab chauffør frigiver fotos fra brandmandens dødelige kamp med officerUpdated: Friday, 25 April 2014 11:44 PM EDT2014 04 26 03:44:15 GMT

Der er et nyt perspektiv på den fatale skydning af en brandmand, der angreb en politibetjent. Kabinechaufføren, hvis slagte startede det hele, talte for første gang. Det var i Kansas CityThere et nyt perspektiv Billige Moncler Jakke Herre på den dødelige skydning af en brandmand, der Moncler Jakke Dame angreb en politibetjent. Brandvæsenbåndene er blevet frigivet, og de giver et nyt indblik i. Det har været mere end tre uger siden en kamp downtown forlod en Kansas City brandmand død og en politibetjent dårligt slået.

Kansas City Police Department offentliggjorde sagen på 180 sider i tirsdag som svar på en Missouri Sunshine Law-anmodning fra KCTV5. Den 14. februar rydde en grand jury Officer Don Hubbard i Anthony Brunos dødsulykke.

Ashley Janzen, en sygeplejerske, der oplevede kampen og skydning, fortalte politiet: ‘Det er en situation, der gik forkert.’

Bruno havde fejret sine nylige bryllupsrejser under en reception, der lå i de tidlige morgentimer den 1. december. Bruno fik en forvirring over en billetpris med en taxachauffør, der havde kørt ham, hans brud og en ven fra en downtown restaurant til en nærliggende hotel.

Hubbard, som arbejdede på toldsikkerhed på hotellet, men i uniform, svarede.

Politi siger, at Bruno pegede Hubbard ned på jorden og gentagne gange slog ham i ansigtet og efterlod Hubbard ikke andet end at skyde sit servicevåben. Grand jury aftalt.

Fordi han arbejdede på arbejde, blev Hubbard ikke tildelt en Taser.

Hubbard led betydelige skader, herunder brudte ansigtsben. Bruno blev skudt to gange i brystet. Bruno-blodalkoholindholdet var .21 ifølge hans obduktion. Du anses juridisk beruset på .08.

Stephanie Bruno fortalte politiet, at hendes mand var ‘noget beruset’, fordi han havde drukket til fejring af deres bryllup.

‘Han slog ikke sine ord eller faldt over,’ sagde hun til politiet.

Sagsfilen viser overvågningsvideo og mobiltelefonvideo, der fanger konfrontationen. Jason Reinhard og Janzen vidne til de faktiske begivenheder, og Reinhard mobiltelefon video blev leveret til politiet.

‘Det er en meget aggressiv holdning, som politiet tager,’ svarede Reinhard, da Hubbard ruller Bruno fra ansigtet ned til halvvejs på hans side, da han forsøger at manchette ham.

Videoen fanger den verbale udveksling mellem de to mænd og de øjeblikke anholdelsen vendte fra rutine til de to wrestling under arrestationen.