louis vuitton basel Video viser fan bliver stanset

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton basel Video viser fan bliver stanset

louis vuitton millionaire Video viser fan bliver stanset

MIAMI GARDENS, Fla. Politiet undersøger en videooptagelser, hvor en University of Miami fodboldfan slaps en officer, der så slår hende i hovedet.

Miami Dade Police Detective Alvaro Zabaleta sagde i en e-mail søndag, at Bridget Freitas, en 30 år gammel sygeplejerske, er blevet anklaget for forbrydelse batteri på en politibetjent og misdemeanor uordenlig adfærd. Han sagde, at afdelingen gennemgår videoen for at sikre, at de korrekte procedurer blev fulgt i altercationen på Hard Rock Stadium under Miami s sejr over Virginia Tech. De siger, at de forsøgte at berolige hende og bad hende om at flytte til concourse, men hun nægtede og sad på trappen.

I en erklæring, der blev udgivet på Twitter, sagde Miami Dade-politiet, at det var at undersøge sagen. Tre bærer hende op ad trappen, med en officer løfter hendes torso med armene under skuldrene og de to andre bærer benene.

Med sine øjne halvt lukkede Freitas på officer, der bærer sit højre ben med sin åbne hånd og Billige Moncler Sale savner hovedets hoved, men negler ham i ansigtet med sin baghånd.

Han reagerer straks og rammer hende i hovedet med sin højre knytnæve. Politiet frigjorde ikke officerens fulde navn.

Ved søndag eftermiddag var videoen delt på Twitter mere end Moncler Sale 3.000 gange og blev offentliggjort på adskillige hjemmesider.

Fængselsoptegnelser viser ikke, at Freitas bliver afholdt søndag eftermiddag. Hun returnerede ikke straks en telefonbesked, der søgte kommentarer.

University of Miami embedsmænd sagde, at de var opmærksomme på videoen og også indsamlede oplysninger. Skolen anvender ofte off duty officers i uniform for at hjælpe med folkemængder kontrol, trafik og sikkerhed i fodboldkampe, og der var flere skærmishes i stationerne lørdag, der krævede intervention af retshåndhævende og andre.