louis vuitton basecap vi bør holde os væk fra Hollywood teorier

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton basecap vi bør holde os væk fra Hollywood teorier

kanye west louis vuitton vi bør holde os væk fra Hollywood teorier

Showet vil undersøge hendes død og de omgivende omstændigheder. Mens showet meget godt kan tjene til godt tv, bør seerne være forsigtige med ikke at ligestille overbevisende tv teorier og spekulationer med de beviser, der er nødvendige for en vellykket retsforfølgning.

Det skal bemærkes, at en ‘person af interesse’ betegnelse er blot den tag, der tilskrives en person, der er under kontrol af politiet, og bliver kigget meget tæt på. Det mangler officielt at blive opkaldt som en ‘mistanke’ eller en faktisk ’sagsøgt’, hvem er den Billige Moncler Sale person, der er direkte anklaget for at begå forbrydelsen.

Var det en chokerende, uheldige og tragiske ulykke? Eller var det noget mere uhyggeligt som mord? Det er, hvad forskerne forsøger at bestemme omkring 37 år efter fakta.

Det var 29. november 1981, da den smukke og talentfulde skuespillerinde, da 43, gik væk fra sin familiejagt, The Splendor, ud for Californiens Santa Catalina Island. Hendes krop blev fundet kort tid senere flydende kun en kilometer væk i Stillehavet. En talskvinde til Los Angeles Sheriff’s Department afgav en erklæring torsdag aften, at Wagner nu er en ‘interesseret person’, fordi nye vidner har fremlagt udsagn om at ’skildre en ny række arrangementer på båden om natten.’

Rygerne svirrede på det tidspunkt om, hvordan det skete, hvorfor det skete, og om en anden end Wood kunne være ansvarlig for hendes død. Fokuset vendte omgående til sin mand, derefter den 51 årige skuespiller Robert Wagner, med hvem hun var gift to gange. Det første ægteskab, i 1957, varede kun fem år, mens deres andet ægteskab, der begyndte i 1972, viste sig solidt og kærligt, i det mindste indtil hendes utrolige død.

En undersøgelse fandt sted, men blev lukket kun to uger senere, da koroneren Thomas T. Noguchi fandt, at Wood smuttede og efterfølgende druknede.

På det tidspunkt, hun gik væk, var der kun tre andre mennesker på lystbådehavnen sin mand Wagner; medvirkende Christopher Walken; og yacht kaptajn Dennis Davern. Alle tre blev interviewet og fortalte efterforskere, hvad de vidste. Selvom mistanken og spekulationen fortsatte, var der ikke grundlag for at konkludere, at Woods død var noget andet end en ulykke.

Wagner gav oprindeligt sin overførsel af begivenheder til efterforskere, da hændelsen fandt sted. Han har nægtet enhver inddragelse i Woods død.

Hurtig fremad 30 år til 2011. Los Angeles Sheriff’s Department genåbnede undersøgelsen med henvisning til ‘væsentlige nye beviser.’ Selvom efterforskere ikke har sagt, hvilke specifikke ‘nye beviser’ der findes, fremgår det af de oplysninger, der er offentligt tilgængelige, at de sandsynligvis forstyrres af mindst tre faktorer: 1) evigvarende historier om de eneste vidner 2) friske blå mærker identificeret på obduktionsrapporten om træets krop, arme og venstre kind, hvilket kunne være i overensstemmelse med et angreb og 3) hendes tidligere mand, stilhed, Wagner, som har nægtet at tale med efterforskere, og var den sidste person til at se hende i live. Det er dog svært at forestille sig, hvordan nogen af ​​disse faktorer ville betyde en væsentlig fremskridt i sagen, eller hvordan noget af dette kunne ses som ‘nyt bevis’.

Da sagen blev genåbnet i 2011, udstedte Wagners publicist en erklæring om, at Wagners familie havde tillid til, at LA Sheriff ’s Department ville ‘vurdere, om der er gyldige oplysninger om Natalie Wood Wagners død, og at den kommer fra en troværdig kilde eller andre kilder end dem, der simpelthen forsøger at drage fordel af 30 års jubilæum for hendes tragiske død. ‘

Hidtil har de ikke arresteret Wagner, selvom Los Angeles County Sheriff’s Department Lt. John Corina fortalte ’48 timer’, at ‘jeg tror, ​​at han hele tiden har ændret sin historie lidt. Og hans version af begivenheder tilføjer lige ikke up. ‘Undersøgere lægger også vægt på Davern, som indrømmede i 2011 i et interview på NBCs’ Today Show ‘, at han Billige Moncler Sale løj under den indledende undersøgelse. Hans nye historie har været, at der var en kamp på båden, der på en eller anden måde resulterede i Woods død. Da han blev spurgt, hvorfor han kom frem efter på det tidspunkt, 30 år, sagde han: ‘Jeg har forsøgt at fortælle oplysninger om dette i mange mange år, men der var ikke nogen der lyttede indtil nu. ‘

For dem der undrer sig over, hvordan denne sag potentielt kunne blive retsforfulgt nu, husk, at der ikke er nogen lov om begrænsninger i mord, kan staten til enhver tid forfølge en sag. Men uanset hvor mange år senere en sådan sag kan blive præsenteret, forbliver de bevismæssige regler det samme. For det første ville det være nødvendigt at bevise sagen ‘ud over en rimelig tvivl.’ Det er spekulation, insinuation og skiftende hypoteser, der netop ikke vundet. For det andet, selv om staten aldrig behøver at bevise motiv, vil spørgende sind altid gerne vide. En jury ville undre sig over, hvorfor en mand, der giftede sig med en kvinde to gange, ville have hende død.

For det tredje, juryer gerne høre troværdige beviser. Og mens Davern ændrede sin historie 30 år senere, under 2011-undersøgelsen for at pege på fængslende adfærd, ville han åbne sig for en række spørgsmål af dygtige forsvarsadvokater: ‘Løj du nu, eller lyver du nu?’ ‘Og forresten, hvor mange gange har du været interviewet i de sidste 30 plus år? Skal nogen af ​​disse historier svare til den, du bestemmer dig for at afsløre nu?’

Jeg kan ikke forestille mig, at den tidligere kaptajns svar på disse spørgsmål ville være for overbevisende.

Og hvad angår Wagner, snakker han simpelthen ikke. Der er noget der hedder det femte ændringsforslag, der giver ham den absolutte ret til at forblive tavs, så han ikke inkriminerer sig selv. Selvom efterforskere måske ikke kan lide det, og selv anser det mistænksomt, vil ingen jury nogensinde blive tilladt at konkludere, at hans stilhed er lig med skyld. Faktisk vil en dommer specielt instruere juryen ikke at gøre det. Så mens forskere kan blive forstyrrede, og offentligheden kan se på Wagner cross eyed, er hans stilhed det mest hensigtsmæssige retlige handlingsforløb at tage og ikke kan bruges mod ham.

Og endelig om bevismaterialet: Hvor mange andre vidner kan staten producere, og hvad kan de huske? Bevis bliver ret forældet efter næsten fire årtier. Desuden vil ethvert vidne produceret af staten i en potentiel retsforfølgning kunne sige, at de fortalte denne historie før? Hvis ikke, hvorfor ikke og hvorfor nu?

Alt det sagt vil jeg se CBS på lørdag aften og notere de overbevisende teorier, der peger på Wagners påståede skyld. Men jeg vil også være opmærksom på den mest relevante kendsgerning, at jeg kan lede et publikum at huske: Hollywood teorier og retssager overbevisninger handler så langt fra hinanden som de modstridende historier, som Davern fortalte efterforskere i 1981 og 2011.

Og så mens dette, og ethvert mord, kan blive retsforfulgt når som helst, tvivler jeg på, at man snart vil se et retssal. Og i det usandsynlige tilfælde, at det gør det, vil rimelig tvivl regere dagen.