louis vuitton amazon Video captures kæmpe ved Mpls

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton amazon Video captures kæmpe ved Mpls

louis vuitton beutel Video captures kæmpe ved Mpls

MINNEAPOLIS En video indsendt på Facebook fanger en vild kamp mellem to studerende på Minneapolis Henry High School.

Minneapolis Public Schools bekræfter hændelsen, som fandt sted i sidste uge i et klasseværelse. Videoen indfanger to kvindelige studerende, der brækker og smider slag, mens en lærer forsøger at bryde den op. Læreren selv er ramt en række gange, og eleverne nægter at stoppe, selv når han formår at skille dem fra hinanden i et øjeblik.

‘Dette er meget om. Dette er første gang jeg har hørt det,’ sagde forældre Tune Insisiengmay, hvis datter er junior. ‘Hun har været her siden 9. klasse. Hun har det godt, og hun elsker skolen.

‘Hver gang det sker, gør vi lidt og løber væk igen, tilføjede veteran St. Paul lærer Roy Magnuson.

Magnuson siger, at skolevold Moncler Jakke Dame er et større problem, end folk er klar over. Han siger, at en studerende sparkede ham på Como Park High Billige Moncler Sale School for tre år siden, da han forsøgte at stoppe en elev fra at angribe en anden elev.

Det er en af ​​mange der er blevet rapporteret i hele staten.

‘Vi alle skal være løsningen, fordi vi alle skabte problemet, sagde han.

Minnesota Department of Education udgivet en rapport onsdag til den statslige lovgiver beskæftiger sig med dette meget problem. Heri anbefaler embedsmænd flere ressourcer til mental sundhed og skolerådgivere.

Og mens Magnuson er enig, er der brug for flere ressourcer for at hjælpe elever, der kæmper, mener han, at der også er strengere straf.

‘Jeg tror, ​​vi skal være villige til at få konsekvenser, der virker som afskrækkende,’ sagde han.

En MPS-talsmand ville ikke dele oplysninger om elevernes status eller hvordan de bliver disciplinerede. Læreren tillod skolens embedsmænd at oplyse, at han ikke søgte lægehjælp og for tiden underviser i distriktet. Distriktet siger, at en undersøgelse finder sted, men tilføjede, at en politirapport ikke blev indleveret i hændelsen. MPS udgav også følgende erklæring.

Vi er opmærksomme på videoen om sociale medier af en kamp, ​​der fandt sted i Patrick Henry i sidste uge. Personalet reagerede straks på hændelsen og fulgte ordentlige sikkerhedsprocedurer. Sikkerheden hos vores studerende og medarbejdere er vores højeste prioritet, og kampene tolereres ikke på nogen af ​​vores skoler eller på skoleejendomme.

Vi ved, at børnene skal føle sig trygge i skolen for at kunne lære. Vi tager disse spørgsmål og bekymringer meget alvorligt. Vi ved også, at vores distrikt ikke er alene i at stå over for disse udfordringer. Hver af vores skoler har positive skolebrede engagementshold, der aktivt arbejder på at gennemgå data, yde støtte til de enkelte studerende og forøge forbindelsens følelse blandt vores skole.

Alle ønsker, at skolerne skal være et sikkert sted for elever og undervisere. Derfor er hændelser som dette så chokerende og skuffende. The Minneapolis Federation of Teachers arbejder sammen med distriktet for at lære mere om, hvad der skete umiddelbart før, og efter, kampen vist i videoen. Uanset resultatet af denne gennemgang fortsætter MFT med at være bekymret for læringsmiljøerne i vores skoler og vil fortsætte med at foreslog ressourcer og politikker for at gøre Minneapolis-skolerne mere sikre, indbydende og støttende til personale og studerende. Vi kan ikke skjule det faktum, at så mange af vores elever i Minneapolis har smerter lige nu, og at smerten kommer ud på måder vi ikke altid kan forudsige. Det er vores ansvar at give rum og ressourcer til helbredelse, men vi kan gøre det alene. Vi har brug for hele vores samfund og alle, der bekymrer sig om offentlige skoler i Minneapolis for at gøre deres dele. Jeg har talt med læreren, som intervenerede for at beskytte en elev. Jeg var glad for at rapportere, at læreren ikke var alvorligt skadet i hændelsen torsdag eftermiddag og var tilbage på arbejde fredag, da han skrev en rapport. På hans anmodning vil MFT ikke udlevere mere information om ham på dette tidspunkt. Vi har i øjeblikket ingen oplysninger om de to involverede elevernes sundhed, men vi forstår, at de snart vil blive igen til Minneapolis skole samfund.