louis vuitton alma mm Vi skal arbejde sammen for at lykkes

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

louis vuitton alma mm Vi skal arbejde sammen for at lykkes

louis vuitton schal leo Vi skal arbejde sammen for at lykkes

Tak for Donald Trump, ikke bare at tale, men gøre hvad han lovede. Så kommer der Ron Paul, som jeg var skuffet over. Han whining (været omkring Barack Obama for længe) og sagde, at Trump allerede sagde, at han ikke ville fortælle før han gør hvad han skal gøre.

Jeg tror ikke, at demokraterne vil Moncler Jakke Dame have et bedre Amerika, eller de ville hoppe ind og begynde at hjælpe med at forsøge at stoppe alt, hvad Trump forsøger at gøre. De gode mennesker, han forsøger at Billige Moncler Jakke Herre sætte ind, gør alt for at stoppe det.

De er så gale, at de ikke vandt, de er ikke lige så glade for Amerika for at forsøge at hjælpe os. De har en engangshjerne. Fordi de ikke vandt, synes de ikke at have nogen at vinde. Hvordan kan nogen være den grusomme (egoistiske)?

Kom nu, hjælp Amerika igen! Vi har brug for hele landet. Du er ikke udeladt.

Og tv-folk har brug for at holde deres mund lukket. De kommer på tv og fortæller vores fjende, hvor vores soldater er, hvor mange vi har. Ikke folk ved noget, de ser også på tv. Vi kan ikke bekæmpe krigen på tv. Bliv klog.

Vi har brug for hele landet til at arbejde sammen.

Ikke hyklerne, republikanerne holdes til en meget højere standard end demokrater, fordi vi er bedre. Demokrater forventes at gøre forkerte, så det er ikke noget, når de gør det. Det er trods alt forventet. Når republikanerne tager fejl, stemmer vi dem ud, i modsætning til demokrater, der holder dem i embede, indtil de dør.

Ja, republikanske er bedre end demokrater. Være uenig? Så hvilken part ville have haft gavn hvis Virginia Govenor havde haft succes med at få kriminelle stemmerettigheder genindført? Klar som næse på dit ansigt, som er det bedre parti.