iphone hülle louis vuitton Video af Wisconsin Rapids School Fight går viral på sociale medier

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

iphone hülle louis vuitton Video af Wisconsin Rapids School Fight går viral på sociale medier

louis vuitton sonnenbrille Video af Wisconsin Rapids School Fight går viral på sociale medier

‘Jeg tror ikke, at du slapper af mobiltelefonpolitikken nødvendigvis resulterede i mere dårlig opførsel,’ sagde Wisconsin Rapids Police Department Safety Officer og Skoleforbindelse Kasandra Borchardt til NewsChannel 7.

I stedet sagde Officer Borchardt, at hun ser en reel fordel ved at tillade telefoner i skolerne.

‘Når de’ bogfører det, får det folk til at snakke om det mere. Det varer meget længere, og det er meget svært for os at få børnene til at bevæge sig videre og bevæge sig forbi det. ‘

Det er nøjagtigt det problem, som Principal Yeske løber ind i, da han arbejder for at deescalere situationen. Faktisk brød i tårn en anden kamp i skolen. En kamp han tilskrevne til alle, der Moncler Outlet føler sig nødt til at veje ind på den første kamp og tage sider.

Præsident Yeske fortalte NewsChannel 7 30-40 procent af hans job er at overvåge sociale medier for ting som dette. Han tilføjer trods hovedpine, mener han stadig, at sociale medier er et fantastisk værktøj. Vi Billige Moncler Outlet skal bare lære eleverne, hvordan man bruger det ansvarligt.