gefälschte louis vuitton taschen online shop Video viser Bennett lærer ramt under student kamp

Posted on: august 28, 2016 Posted by: Moncler baby Comments: 0

gefälschte louis vuitton taschen online shop Video viser Bennett lærer ramt under student kamp

louis vuitton lagerverkauf Video viser Bennett lærer ramt under student kamp

husk at du rammer mig i kinden og en anden rammer mig i skulderen. Men jeg husker virkelig, hvor mange fordi det er kaos til Billige Moncler Sale tider sådan, sagde Coady.

I sidste måned fortalte News 4 Investigates dig om Bennett-lærere, der var kommet frem og bad om hjælp, fordi de følte sig usikre. De havde endda appelleret til skolebureauet om, at forholdene var blevet kaotiske med elever, der kæmpede og roaming i hallerne. Coady, en distriktslærer i 30 år, der havde været i Bennett i ni år, var blandt de lærere, der talte til nyheder 4 om hans bekymringer.

Nu beskriver denne levende video bare hvad de talte om. Jeg kom ind imellem dem, jeg regnede med, at det ville være det, men hun slap aldrig af håret, du ved og begyndte at svinge og slagene ramte mig, sagde han.

Coady, en specialundervisningslærer, siger, at han var sikker på, at eleverne vidste, at han var lærer, selvom ingen af ​​pigerne er hans studerende.

Han sagde, at han ved, at hans fagforening rådgiver lærere om ikke at bryde kampene, men det er naturligt for mig at gøre det, og jeg gør det altid. Jeg vil ikke se nogen blive såret. 4 Undersøgte viste videoen til Buffalo Teachers Federation President Phil Rumore. Han så videoen igen og igen, og kunne ikke tro, hvad han så. Rådgive vores lærere normalt ikke om at blive involveret i det, ring til sikkerhedsvagten. Men desværre eller heldigvis lærere aren bygget på den måde. De skal forsøge at bryde kampene, så en af ​​eleverne ikke bliver skadet, sagde Rumore efter at have set videoen.

Coady er ude på sygefravær på grund af en tidligere planlagt lægeprocedure, siger selve tanken om at skulle gå tilbage inde i Bennett High, får ham til at ryste. tid jeg tænker på at gå tilbage, jeg starter, jeg begynder virkelig at ryste. Lige nu tænker jeg på mig selv, jeg ved ikke, om jeg nogensinde kan gå tilbage derinde igen, og jeg ved det, sagde han.

Coady sagde, at han gentagne gange blev skudt af en elev i oktober, og i år er han første gang i sin karriere, at han føler sig som om der ikke var nogen støtte, og jeg var ikke sikker. Han tilføjer, hele året, det var det fælles tema omkring skolen, lad ignorere ting. et interview med nyheder 4 tidligere i år talte coady om hans passion for undervisning og mentorskab og hans bekymring for at Bennett var blevet usikre. problem er jeg se disse børn og jeg er ligeglad med dem. Jeg bryr mig om dem lidenskabeligt. Og jeg føler mig selv gå op, fordi nogle af disse børn, de har intet, sagde han.

Coady siger, at han besluttede at komme frem for at sætte posten lige om forholdene inde i Bennett, især efter at han hørte hovedlederen fortalt fakultetets tirsdag, at situationen er blevet bedre. Principal, Dr. Terry Ross, angiveligt ikke nævnt, at Coady var blevet slået af studerende i sidste uge.

Coady sagde, at han uroligede, at distriktet fortsætter med at understrege, at studerendes suspensioner er nede, at ingen nogensinde snakker om hvilke forhold i skolerne. Vi har lige holdt op med at suspendere folk, så selvfølgelig er suspensionerne nede, men vi har folk, der er blevet skadet i år. siger han indgav en hændelsesrapport med skole sikkerhed og hans fagforening.

Sikkerheden hos Bennett-lærere har været et problem i skoleåret med lærere i en nylig anonym undersøgelse fra BTF.

Undersøgelsen, der blev gennemført i december, blev afsluttet med halvdelen af ​​de 95 lærere hos Bennett. Når man bliver bedt om at blive enige eller uenig med denne erklæring: Bennett er et sikkert sted for studerende, 48 respondenter er uenige. Man skrev: ‘Studerende roaming gangene. Jeg har både vidne og hørt historier om elever, der går ind i klasseværelser og starter kampe. Studerende bliver sprunget i badeværelserne. Før og efter skolen kæmper eleverne.’

Rumore sendte i februar et brev til superintendent Pamela Brown og politiminister Kevin Brinkworth, hvori han klagede over en mangel på sikkerhedsofficerer hos Bennett.

er naturligvis en farlig situation, siger han i brevet. har Moncler Sale brug for mere, ikke mindre sikkerhed. Tre måneder senere siger en lærer, at han blev såret og slået op med en kamp. Coady siger ingen sikkerhedsofficer dukkede op under hændelsen. Den eneste hjælp han modtog var fra en anden lærer, der blev hos ham, da han var hyperventilerende.

er forfærdeligt, sagde Rumore. det skete, fordi der manglede disciplin i skolen til at begynde med. Offentlige skoler superintendent Dr. Pamela Brown blev spurgt om, hvilke foranstaltninger der blev truffet. Hun udtalte, kan ikke kommentere de specifikke handlinger, der er taget. Men bestemt sikrer vi os, at den rigtige proces er blevet fulgt. Skolekilden siger, at de to piger er blevet suspenderet og vil snart stå over for en disciplinær høring.

Rumore, der allerede har været yderst kritisk overfor, hvordan Ross har håndteret lærernes bekymringer hos Bennett, siger med denne seneste kamp, ​​at pengene stopper ved hovedbureauet. tror bare ikke på, at denne person har kvalifikationerne eller temperamentet eller evnen til at være hovedstol i gymnasiet. Jeg tror bare ikke, han har det, sagde Rumore.

Men Superintendent Brown ser ting på en anden måde og forbliver støttende til Ross. tror han fortsætter med at arbejde meget hårdt for at bringe dette skole samfund sammen og etablere den slags kultur og praksis der, der vil skabe bedre resultater for studerende. Og vi fortsætter med at støtte ham i den indsats, sagde hun. For at kommentere her anerkender du, at du har læst og accepteret vores Servicevilkår. Kommentarere, der overtræder disse vilkår, herunder brugen af ​​vulgært sprog eller raseri, vil blive forbudt. Vær venlig at respektere andres meninger. Hvis du ser en upassende kommentar, skal du flagge den, så vores moderatorer kan gennemgå.